dobroge.tv

Live

Hotelierii de pe litoral se întrec în oferte pentru perioada Crăciunului. Prețurile pentru trei nopți pornesc de la aproximativ 2.000 de lei la all inclusive

21 decembrie 2022
Publicitate

Marea este căutată de turiști și în extra sezon. Așa se face că de Crăciun hotelurile deschise au un grad de ocupare, în general, de peste 50%, unele chiar și 90%. Prețurile pentru trei nopți de cazare pornesc de la aproximativ 2.000 de lei la all inclusive. Fie că se vor relaxa la SPA, la masaj sau vor avea parte de momente tradiționale, turiștii vor petrece Crăciunul într-o zonă liniștită, și asta pentru că litoralul românesc nu este aglomerat în această perioadă.

Chiar dacă mulți români petrec sărbătorile de iarnă în familie, alături de cei dragi, sunt și turiști care preferă ca de Crăciun să nu stea în bucătărie și să pregătească diferite feluri de mâncare. Așa se face că unele persoane se îndreaptă spre hotelurile de la munte sau mare. Astfel, la malul mării, cele aproximativ 20 de hoteluri deschise în această perioadă au un grad de ocupare, în general, de peste 50%.

Hotelierii s-au pregătit cu mese festive, cu diferite pachete pentru a îi întâmpina. Prețurile pornesc de la 1.986 de lei, pentru un sejur de trei nopți pentru un pachet ce include chiar și accesul la SPA, la un hotel de patru stele. Credem noi că de la an la an au venit din ce în ce mai mulți turiști pe litoral, având în vedere că își pot petrece această sărbătoare într-un mediu mai liniștit”, a declarat Ștefan Necula, reprezentant agenție de turism.

La acest hotel de patru stele din stațiunea Mamaia gradul de ocupare pentru Crăciun este de 90%. Doi adulți plătesc pentru o cameră dublă, 2.345 de lei pentru trei nopți de cazare.

Pachetul include trei nopți de cazare cu demipensiune, mic dejun și cină, welcome gift în cameră atât pentru adulți cât și pentru cei mici, terapii incluse la centrul SPA. Un prânz barbeque special în ziua de Crăciun, produse tradiționale și multe alte surprize”, a declarat Costina Ciorbaru, reprezentant hotel patru stele.

În Eforie Nord, tot la un hotel de patru stele, gradul de ocupare este tot de aproximativ 90%. Tarifele pentru un apartament pornesc de la 1.698 de lei de persoană, în regim all inclusive.

Tarifele pentru un sejur de trei nopți, all inclusive, loc în camera dublă, pornește de la 1.368 de lei până la 1.560 de lei locul în camera dublă. Pachetul include toate cele trei mese, moment tradițional, sosirea lui Moș Crăciun, cadouri speciale pentru oaspeți, cină festivă, brunch”, a declarat Valentina Țică, manager rezervări.

Hotelierii au pregătit diferite pachete și oferte pentru a atrage turiști chiar și în extrasezon, mai ales că litoralul românesc este liniștit acum și nu la fel de aglomerat ca în lunile de vară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233