dobroge.tv

Live

Copiii navigatorilor au primit cadouri de la Moș Crăciun

19 decembrie 2022
Publicitate

Moș Crăciun este și navigator. Acesta a venit weekendul trecut și a adus cadouri pentru 750 de copii ai căror părinți fac parte din Sindicatul Liber al Navigatorilor. Cuminți și dornici de distracție, cei mici au asistat la un spectacol special pregătit pentru ei în așteptarea bătrânului cu barbă albă. La întregul eveniment a participat și o familie de ucraineni.

Încă de la primele ore ale zilei, cei aproximativ 750 de copii ai căror părinți muncesc pe navele din întreaga lume s-au pregătit pentru întâlnirea cu Moș Crăciun. În așteptarea moșului, cei mici au avut parte de un spectacol. Au cântat, au dansat și s-au distrat.

Nu este pentru prima dată când copiii navigatorilor primesc daruri de la Moș Crăciun. La ediția din acest an au fost și câțiva invitați speciali.

De peste 30 de ani, Sindicatul Liber al Navigatorilor oferă cadouri de Crăciun copiilor navigatorilor și cred că această tradiție este mult apreciată de cei mici și chiar de părinți. Avem chiar și invitați speciali, avem trei ucraineni dintr-o familie din Ucraina și cred că va fi pentru ei ceva deosebit pentru că, la ei în țară, deocamdată lucrurile sunt foarte grave”, a declarat Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor.

Cei mici au primit dulciuri de la Moș Crăciun. În acest an, ca de altfel și în anii trecuți, mulți copii vor petrece sărbătorile fără unul dintre părinți pentru că acesta este plecat pe mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233