dobroge.tv

Live

Moș Crăciun a venit cu... elicopterul la Mihail Kogălniceanu. Zeci de copii au primit cadouri: ''Fix pe perioada cât moșul s-a deplasat aici și a aterizat, s-a deschis cerul, a venit soarele''

16 decembrie 2022
Publicitate

Pentru că în Dobrogea nu a nins încă în această iarnă, iar sania lui nu poate să meargă pe asfalt, Moș Crăciun a venit cu... elicopterul la Mihail Kogălniceanu. Aproximativ 200 de copii din localitate dar și cei ai militarilor din Baza Aeriană, au așteptat cu entuziasm ca bătrânul cu barbă albă să coboare din elicopter și să meargă apoi să îl salute. Pentru că nu se putea descurca singur, alături de el au fost și două dintre ajutoarele sale. Cei mici au primit din partea moșului cadourile dorite.

Cu elicopterul, ghidat de militarii Forțelor Aeriene Române, așa a ajuns Moș Crăciun la Mihail Kogălniceanu. Pentru că nu a nins încă, sania lui nu putea să meargă pe teren uscat, așa că a fost ajutat să ajungă la cei aproximativ 200 de copii din localitate dar și ai militarilor de la Baza Aeriană.

Moș Crăciun a venit la întâlnirea cu cei mici cu două dintre ajutoarele sale. Imediat ce a aterizat, bătrânul cu barbă albă a fost întâmpinat de copiii care voiau să fie cât mai aproape de el și să îi transmită dorințele lor.

Apoi, copiii au primi mult așteptatele cadouri. Nu înainte de a îi spune moșului un cântecel, o poezie, ori doar numele. Nu este pentru prima dată când Moș Crăciun aterizează cu elicopterul în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

„Gestul colegilor mei a fost îndreptat către copii, ca să le creeze bucurie, și așa cum de dimineață era foarte întunecat și ploua, fix pe perioada cât moșul s-a deplasat aici și a aterizat, s-a deschis cerul, a venit soarele. A intrat în tradiția Forțelor Aeriene ca moșul să vină din ce în ce mai des cu elicopterul. Elicopterul din inventarul Forțelor Aeriene este IAR 360”, a declarat comandor Nicolae CREȚU, comandantul Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Pe durata vizitei, fanfara Forțelor Navale dar și cea a Forțelor Aeriane Române au cântat colinde alături de cei prezenți. Iar Moș Crăciun a promis că va reveni și anul viitor cu elicopterul dacă nu ninge.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233