dobroge.tv

Live

Trafic de coșmar pe străzile constănțene. Şoferii s-au săturat de gropi şi de lucrări: ''Dezastru, jale, tot orașul''

14 decembrie 2022
Publicitate

Bară la bară și nervi întinși la maximum. Așa se circulă în fiecare zi în unele zone din Constanța. Pe mai toate arterele de circulație este aglomerat, mai ales la orele de vârf. Se lucrează în tot municipiul. Este și motivul pentru care șoferii stau la coadă în trafic. O parte dintre ei susțin că pentru un drum pe care îl parcurgeau în doar 10 minute, acum îl fac în 30-45 de minute.

20-30 sau chiar 45 de minute. Atât sunt nevoiți șoferii constănțeni să aștepte în trafic în anumite zone ale orașului. La orele de vârf se creează aproape în fiecare zi cozi interminabile. Și asta din cauza lucrărilor, susțin conducătorii auto.

“Foarte, foarte nașpa. Stăm în cozi de 40 de minute, e inadmisibil așa ceva”

În municipiu, mai toate străzile și bulevardele mari, se află în plin proces de astfaltare. Lucru care îi deranjează pe șoferi. S-au săturat de gropi și lucrări. Ba mai mult, acuză că lunar ajung cu mașinile în service pentru diferite reparații.

“Ce părere să am, ce părere are toată lumea. Cred că e din cauza lucrărilor”

“Dezastru, jale, tot orașul, gropi, rupt, aglomerație.

“Așa e tot orașul”

“Cum poate să circule mașinile astea, domne? De ce n-a făcut pe o parte și după se apuca și făcea și pe partea celalaltă”

Nici turiștii care au venit în Constanța pentru câteva zile de relaxare nu sunt încântați de cum arată municipiul nostru. De pildă, pe acest șofer l-am găsit la coadă pe bulevardul 1 Decembrie. Întrebat cum se circulă în orașul nostru, bărbatul ne-a răspuns ironic că „foarte bine”.

“Cea mai bună părere. Ce ne place. Noi venim de departe la oraș să admirăm Constanța, arhitectura, operele de artă, ne place. Nu putem să venim vara că nu avem bani, am venit iarna”

“Eu sunt bucureștean, e foarte bine. Asta e România noastră.”

Contractul de execuție a lucrărilor privind reabilitarea bulevardelor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu din Constanța a fost semnat în luna martie 2021. Acesta face parte din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și Stațiunea Mamaia“. Conform acestuia este vorba despre 143.000 mp de asfalt, peste 44.000 mp de trotuare, aproape opt km de piste de biciclete, și peste 11 km de benzi de circulație dedicate transportului public. Însă, mai durează până când lucrările vor fi finalizate. Așa că șoferilor nu le mai rămâne decât un singur lucru, fie să plece mai devreme de acasă pentru a ajunge la timp la destinație, fie să aibă răbdare în trafic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233