dobroge.tv

Live

Luna decembrie a ''înghețat'' sălile de fitness. Dacă până nu demult acestea erau mai tot timpul pline, acum sunt aproape goale

07 decembrie 2022
Publicitate

Venirea sezonului rece, dar mai ales apropierea perioadei vacanțelor au golit sălile de fitness. Constănțenii sunt mai preocupați de pregătirile de sărbători și de cadouri decât de întreținerea corporală. Însă, acest lucru nu-i sperie pe administratori, pentru că, sunt convinși că după 1 ianuarie, clienții lor se vor întoarce la sală pentru a-și relua antrenamentele.

Luna decembrie a „înghețat” sălile de fitness. Dacă până nu demult acestea erau mai tot timpul pline, acum sunt aproape goale. Puțini mai sunt cei care își continuă antrenamentele și în această perioadă. Iar motivele sunt multiple: fie și-au făcut planuri de vacanță, fie din cauza cheltuielilor pe care le au. Este deja cunoscut faptul că luna decembrie este „luna cadourilor”. Și cum prețurile au crescut, mulți sunt mai chibzuiți așa că mai renunță la anumite obiceiuri.

„În această perioadă lumea este mai relaxată cu sărbătorile. Cei care veneau după 1 ianuarie veneau în mare parte să dea jos după sărbători și să mai facă niște mișcare, să se simtă bine”, a spus Ștefan PONOV, recepționer sală fitness.

Mai mult, în această lună tindem să abuzăm și de mâncărurile bogate în calorii. Este binecunoscut faptul că de Crăciun, mesele trebuie să fie îmbelșugate și de pe care nu trebuie să lipsească sarmalele, jumăriile, salata beauf sau cozonacii. Însă, cei care merg la sală regulat știu că „moderație” înseamnă „sănătate”.

"Nu muncesc mai mult, am ritmul meu, e o lună normală pentru mine. N-am în plan să mănânc foarte mult sărbătorile acestea, adică îmi voi păstra același stil indiferent că e ianuarie, decembrie"

Sunt însă și constănțeni care nu-și pun limite. Vor mânca cât doresc, chiar dacă în ianuarie vor munci mai mult.

„Cu siguranță vom munci mai mult luna viitoare”

„O să bag în mine probabil super mult și după sper că revin la sală înapoi”

„Să vedem după Crăciun dacă putem veni 2-3 zile măcar. Mâncarea-i la fel, întreținerea la fel. Mănânc la fel”

După 1 ianuarie, administratorul acestei săli de fitness susține că majoritatea clienților își vor relua antrenamentele, așa că sălile vor fi din nou aglomerate. Prețul unui abonament variază între 130 și 200 lei, iar pentru cei care vor să experimenteze ,,o zi la sala de fitness” pot plăti o singură ședință care costă aproximativ 35 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233