dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Fiul celui mai cunoscut procuror din municipiu, a fost înmormântat astăzi. Petrică a ales să-şi curme viaţa deşi urma să devină tată: ''A lăsat mai multe familii profund îndurerate''

21 noiembrie 2022
Publicitate

Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa s-a sinucis chiar cu arma tatălui. Era căsătorit de curând și urma să aibă un copil, soţia fiind însărcinată. Polițiștii iau în calcul toate ipotezele, însă cea mai plauzibilă în acest moment pare cea a sinuciderii, mai ales că bărbatul i-a trimis și un mesaj de adio tatălui său. Astăzi, acesta a fost condus astăzi pe ultimul drum.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani locuia cu chirie într-un apartament din Constanța. Dimineață, într-un moment de cumpănă, s-a împușcat în cap cu un pistol pe care l-ar fi sustras din casa tatălui său, procuror la Parchetul Curții de Apel Constanța.

“S-a identificat și-o armă, da. Pistol, pistol, da. Urmează să se efectueze cercetări în continuare, pentru lămurirea întregii cause”, a declarat Viorel TELICEANU, procuror de caz.

Chiar procurorul Teodor Niță a sunat la 112 să ceară ajutor, pentru că fiul său se împușcase. Știa acest lucru pentru că primise mesaj pe telefon de la băiat, că va comite gestul final. Apelul a fost făcut la 11.30

“La fața locului s-au deplasat și două autospeciale SMURD din cadrul ISU Dobrogea, al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim-ajutor dar și un echipaj de terapie intensivă mobile”, a declarat insp. de poliție Andreea ILIESCU, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Anchetatorii au găsit camere de supraveghere montate pe casa scării și au luat legătura cu administratorul de bloc.

Se pare că, fiul procurorului s-a dus la tatăl său acasă, a luat pistolul din cutia specială, s-a întors apoi la el acasă, și-a apăsat pe trăgaci. A mai trăit doar două ore. A murit la Urgență, pe patul de spital. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era executor judecătoresc. Acum, anchetatorii vor pune cap la cap toate dovezile, pentru a stabili ce a dus la acest gest necugetat.

Fiul cunoscutului procuror a fost condus astăzi pe ultimul drum. Alături au fost rudele, prietenii dar și colegii de muncă. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela bisericii din cartierul Compozitori și apoi înmormântat în Cimitirul Central din Constanța. Nici colegilor de muncă nu le vine să creadă ce s-a întâmplat și ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest.

“O durere nesfârșită, cu atât mai mult cu cât Petrică, un bun executor judecătoresc, un bun om și un bun soț, nu am știut despre el să aibă asemenea gânduri, asemenea porniri. Așa încât, gestul lui nefericit a lăsat o familie, sau mai multe familii profund îndurerate și cu amprente care cu siguranță nu vor fi șterse niciodată”, a spus Gill Julien GRIGORE IACOBICI, procuror.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233