dobroge.tv

Live

Studiourile foto din Constanța și-au pregătit decorul pentru Crăciun și îi așteaptă pe cei ce vor să-și creeze amintiri de poveste

17 noiembrie 2022
Publicitate

Un album foto de Crăciun printre ghirlande, globulețe și beteală, alături de cei dragi. Așa arată cea mai frumoasă amintire din perioada sărbătorilor de iarnă. A devenit un trend ca multe familii să-și programeze o ședință foto în studiouri din Constanța. Una singură durează cel puțin două ore, iar prețurile variază în funcție de pachetul ales. Ele pornesc de la 500 de lei și pot ajunge și până la 1.000 lei.

Fotografiile făcute de profesioniști reprezintă un trend și asta pentru că cei mai mulți își doresc să adauge în sertar cât mai multe amintiri. În ultimii zece ani, ședințele foto în studiourile special amenajate cu tematică specifică sărbătorilor au luat amploare.

Ghirlande, globulețe sau beteală. Sunt câteva dintre obiectele care alcătuiesc decorul magic al studioului. Amenajarea lui costă câteva mii de lei, însă rezultatul obținut este de poveste.

„Este un decor clasic în culorile și cromatica clasică de Crăciun, în culorile burgund, auriu și verde. Toate obiectele pe care le vedeți aici sunt recondiționate”, a declarat Andreea Ionescu, fotograf.

Însă, pe lângă decorul pe care fotografii îl pun la dispoziție, aceștia le oferă clienților și ținute speciale. Rochiile de epocă sau de petrecere, moderne, împodobite cu paiete sau cristale de tot felul, sunt printre cele mai căutate.

„Este o rochie pe care o găsești foarte rar dar aceasta cu crem, sclipicioasă, e foarte frumoasă”, spune Ana Maria.

„Crăciunul este o tradiție pentru noi, să venim în studio și să avem parte de cele mai frumoase amintiri pentru viitor”, spune Liliana.

Albumul de final poate fi dat online, pe disc sau stick ori pe hârtie. Nu există o limită, însă media este undeva la 25-30 fotografii prelucrate, alese din câteva sute de cadre.

Fotografii susțin că cele mai grele momente de imortalizat sunt cele în care apar copiii.

„La trei-patru anișori, deja nu mai stau unde le spunem noi să stea, trebuie să ne jucăm puțin mai mult, să-i lăsăm să facă prima dată ce vor, să se adapteze în mediul în care au intrat”, a declarat Corina Georgescu, fotograf.

„Ne jucăm cu ea și o aducem în stadiul în care dorim să fie. Unde ne dorim să fie, cum ne dorim să zâmbească, dar totul se petrece în joacă”, spune Valentina, mămică.

O ședință foto durează aproximativ două ore și costă între 500 și 1.000 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233