dobroge.tv

Live

Spectacole gratuite la Delfinariu, de Ziua Dobrogei. Salturile celor șase delfini i-au încântat pe spectatori

14 noiembrie 2022
Publicitate

Ni-Ni, Chen-Chen și cei patru delfini ucraineni au făcut din nou spectacol astăzi la Constanța. De „Ziua Dobrogei”, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii și-a deschis porțile pentru turiști dar și localnici, în mod gratuit. Mamiferele le-au oferit celor prezenți mai multe momente absolut uluitoare! Au smuls ovații și ropote de aplauze zecilor de copii și părinți care au venit să-i vadă cum evoluează împreună.

Salturile celor șase delfini i-au încântat pe constănțenii, dar și pe turiștii care au venit să petreacă jumătate de ora în compania mamiferelor.

Marusa, Veter, Kiki și Maia împreună cu vedetele de la malul mării, Ni-Ni și Chen-Chen, le-au arătat tuturor ce știu să facă. S-au jucat cu mingiile, au cântat și au dansat pentru cei care au venit să îi vadă. Cele șase mamifere au încântat publicul cu giumbuşlucurile lor.

Elevii și profesorii de la mai multe școli din Constanța, dar și din comunele alăturate au venit să vadă la spectacol.

“I-am adus la Delfinariu, am fost la Planetariu mai întâi…Şi pentru gratuitate, să știți că și acesta este un motiv pentru care am venit”

La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța intrarea a fost luni gratuită.

“Am venit în special pentru Planetariu, Nu am reușit să ajungem niciodată, iar copiii din școala noastră au posibilități reduse”

“Mi se pare oportună și este foarte binevenită”

Delfinariul a programat două spectacole, unul la ora 11.00 și unul la ora 15.00. Mai mult, cu ocazia Zilei Dobrogei în cadrul complexului au avut loc mai multe evenimente. De pildă, la Acvariu a avut loc o expoziție foto realizată de elevi din diferite unități școlare, iar la microrezervație, au fost prezentați caii care se află aici.

“Într-adevăr, am zis că e un eveniment mult mai important decât pare la prima vedere, pentru că după cum știți, odată cu revenirea Dobrogei la țară, s-a-ntregit toată România. Și atunci nouă ni se pare foarte important. De aceea, noi urăm, nu „La mulți ani dobrogeni!”, ci „La mulți ani români!”, a declarat Iulian CĂLIN, director CMSN Constanța.

Astfel, prin aceste evenimente, conducerea complexului vrea să atragă elevii spre educație și spre ecologie și să-i învețe că atitudinea faţă de natură ține de educaţie și de cultură.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233