dobroge.tv

Live

Forfotă în magazinele din mall-urile constănţene. Oamenii au mers la cumpărături încă din prima parte a zilei pentru a nu rata ofertele de Black Friday

11 noiembrie 2022
Publicitate

Astăzi a fost cea mai așteptată zi din an în materie de reduceri. Black Friday a venit cu oferte la mai multe categorii de produse, de la haine și încălțăminte, la produse electrocasnice și mobilier. În mall-urile constănțene a fost forfotă mare, oamenii au mers la cumpărături încă din prima parte a zilei pentru a nu rata ofertele. În general, reducerile au pornit de la 20 la sută și au ajuns chiar și la 70 la sută.

La Constanța, marile magazine s-au întrecut în oferte. Aglomerație a fost, în general, la electrocasnice. Unii dintre oamenii care au vrut să își achiziționeze diferite produse au așteptat ca acestea să aibă un preț redus.

Oferta de Black Friday a unui hypermarket din Constanța constă într-o reducere de 25 la sută la electronice, electrocasnice și mobilier de interior. Reducerea se aplică chiar și produselor aflate deja la ofertă.

Alți constănțeni au căutat oferte la haine și încălțăminte.

“O să mă duc pe sus așa să mai văd ceva, ce au. Știu că mai au unele dintre ele și chiar 3 zile. M-ar interesa încălțăminte, haine, da’, cam astea”, a spus o constănţeancă.

În mall-urile constănțene a fost agitație mare încă din prima parte a zilei. Oferte de Black Friday sunt și la magazinele de haine, încălțăminte ori jucării. Reducerile pornesc de la 20 la sută și pot ajunge până la 70 la sută.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor atrage atenția asupra ofertelor false de Black Friday. Potrivit șefului ANPC, ideal era ca cei care își doreau să achiziționeze un produs să urmărească prețul în ultimele săptămâni.

“Dacă respectivul operator economic cu 40 de zile înaintea acestei perioade a majorat artificial prețul, lucru permis de lege ca în ultimele 30 de zile ale promoției să apară cu o reducere ce de fapt aliniază prețul final la ceea c ear fi putut fi în urmă cu două sau trei luni, noi nu putem sancționa pentru că respectă algoritmul ultimelor 30 de zile ca fiind prețul cel mai mic”, a declarat Horia Constantinescu, șeful ANPC.

Prețurile pot fi verificate pe site-uri de profil, mai spun reprezentanții ANPC. În acest fel, cumpărătorii vor fi siguri că nu au căzut în plasa unei false oferte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233