dobroge.tv

Live

Oferte de Black Friday şi pe litoral. Vacanțele la mare din vară sunt acum mai ieftine chiar şi cu 80%

10 noiembrie 2022
Publicitate

Vacanțele la mare din vară sunt acum mai ieftine. S-a dat startul ofertelor de Black Friday. Pachetele au fost reduse cu până la 80%. Și hotelurile all inclusive au discounturi de 40%. Ofertele sunt valabile până pe 13 octombrie. Mulți dintre românii care își petrec vacanțele pe litoralul românesc sunt deja obișnuiți cu acest concept. Așa că telefoanele agențiilor de turism au început să sune încă de la primele ore ale dimineții.

Mulți turiști își pregătesc din timp bugetul de vacanță pentru a putea profita de reducerile din acest weekend prelungit. Concret, o vacanță rezervată acum, în perioada de Black Friday, vine cu două avantaje: economii la buget și, în același timp, garanția unei vacanțe pentru sezonul viitor. Campioana prețurilor mici este stațiunea Eforie Nord.

“Ofertele de Black Friday încep cu o reducere de 60% pentru weekendul acesta. Oferta Black Friday este nerambursabilă. În cazul în care turiștii vor fi nevoiți să anuleze rezervările din diferite motive au posibilitatea de a-și încheia asigurări storno”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Și turiștii care vor să vină la mare în stațiunea Mamaia au de unde alege. Afaceriștii de pe litoral au înțeles că românii au început să se orienteze tot mai mult spre hotelurile cu servicii foarte bune și să aleagă pachete complexe, ce includ cât mai multe facilități, așa că le-au pregătit acestora oferte greu de refuzat.

“Turiștii noștri chiar așteaptă campania de Black Friday pe care și noi am pregătit-o. Începând cu 11 noiembrie o vom lansa și va fi valabilă în toate cele trei weekenduri din luna noiembrie. Discounturile vor fi de până la 28% reducere cu condiția achitării integrale a sejurului la momentul rezervării”, a spus Corina Misircu, sef recepție hotel de patru stele.

Pentru familiile care vor la all-inclusive, hotelurile vând de Black Friday vacanțe mai ieftine cu peste 40%. Oferte speciale sunt și la SPA. De aceste pachete se pot bucura chiar și constănțenii. Mai toate abonamentele au discounturi.

“Abonamentele pe șase luni beneficiază de patru luni gratuitate plus două masaje de relaxare. Avem la pachetele de terapii, minim 10 terapii achiziționate, un discount de 25%, 40% la orice terapie hamam achiziționată”, a mai spus Corina Misircu, şef recepție hotel de patru stele.

Peste 120 de hoteluri de pe litoralul românesc participă la campania de Black Friday.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233