dobroge.tv

Live

Pasajul Cumpenei s-a transformat într-o groapă de gunoi. Cei care locuiesc în zonă nu își amintesc când a fost ultima dată igienizat acel loc: ''Ăsta e românul...''

04 noiembrie 2022
Publicitate

Cauciucuri, bucăți de mobilă ori sticle și pet-uri. Acestea sunt doar câteva dintre deșeurile care zac în locul pe unde treceau cândva trenurile de marfă. Vorbim despre zona Pasajului Cumpenei sau „Podul de la Butelii“, cum este cunoscut de constănțeni. Cei care locuiesc în zonă spun că nu își amintesc când a fost ultima dată igienizat acel loc. Pe de altă parte acele deșeuri au apărut acolo aruncate de oameni care au confundat coșurile de gunoi cu zona respectivă.

Cândva, pe aici treceau trenurile de marfă care ajungeau sau plecau din Portul Constanța. Acum, locul a devenit o imensă groapă de gunoi pentru că oamenii au aruncat aici diferite deșeuri. De la sticle și pet-uri la piese de mobilier sau cauciucuri.

Imensa groapă de gunoi se află sub Pasajul Cumpenei sau „Podul de la Butelii“, cum este cunoscut de constănțeni. Zona s-a transformat încet, încet într-un loc care poate fi confundat foarte ușor cu o zonă de depozitare a deșeurilor, un focar de infecții. Oamenii care trec prin zonă sunt nemulțumiți de imaginea pe care o văd.

„Singura mea replică este că omul trebuie educat. Și atât! Degeaba vrem noi ceva dacă noi nu avem educație”, „Ăsta e românul, nu avem ce să le facem, asta e situația. Dacă am intrat în Uniunea Europeană nu trebuie să fim și noi mai civilizați?!”, „Aruncă! Și neglijență, lipsă de civilizație, ce să îi faci. Asta e România, ce să faci”, sunt de părere unii constănţeni.

Cei care locuiesc aici spun că zona este plină de gunoaie de foarte mult timp și nu își amintesc să fi văzut pe cineva care să igienizeze locul.

„N-am văzut pe nimeni și normal trebuie să vină să le strângă, nu? Și nu strânge nimeni. Poluează aerul, nu poți să respiri de atâtea gunoaie câte sunt aici la linii”, „Am văzut, dar așa e de demult. Eu am șase ani de când sunt în oraș și tot aici au fost”, spun unii constănţeni.

Terenul aparține CFR Infrastructură. Am încercat să obținem și noi un punct de vedere, să află când va fi igienizată zona, însă până la ora publicării acestei știri nu am primit niciun răspuns.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233