dobroge.tv

Live

Constănţenii, sătui de promisiunile aleşilor locali. Strada Ştefan cel Mare nu este gata nici la 1 noiembrie - reprezentanții Primăriei Constanța pasează responsabilitatea de la unul la altul!

01 noiembrie 2022
Publicitate

Lucrările de pe strada Ștefan cel Mare ar fi trebuit să fie finalizate astăzi, dacă ne luăm după ultima declarație a city managerului Felicia Ovanesian, însă nici acest termen nu a fost respectat. Principala arteră pietonală a orașului arată în continuare ca după război, iar oamenii sunt din ce în ce mai revoltați. Mai mult, aceștia au lăsat și mesaje adresate conducerii orașului, dar și o colivă care a făcut furori pe rețelele de socializare.

Pe 1 noiembrie strada Ștefan cel Mare din Constanța ar fi trebuit să fie una dintre cele mai moderne artere pietonale din municipiu. Din păcate, aceasta este în continuare plină de gropi, praf, pietre și țevi care ies din pământ.

Astăzi, 1 noiembrie, ar fi trebuit să fie tăiată panglica pentru inaugurarea străzii Ștefan cel Mare, însă, strada arată în continuare ca după război, așadar cei care trec pe aici trebuie să fie atenți pe unde calcă pentru a nu se accidenta.

În luna aprilie a acestui an, city managerul orașului, Felicia Ovanesian, a declarat pentru Dobrogea TV că lucrările vor fi gata la 1 octombrie. Cum acest termen nu a fost respectat, s-a avansat o nouă dată de terminare a lucrărilor, respectiv 1 noiembrie. Realitatea ne demonstrează că nici acum autoritățile n-au reușit să estimeze corect durata lucrărilor, care sunt departe de a fi finalizate.

Constănțenii sunt din ce în ce mai revoltați, iar mesajele de indignare nu au întârziat să apară. ,,Pagubă din cauza primarului” sau o colivă lăsată de artera pietonală sunt dovada faptului că oamenii s-au săturat să mai aștepte.

“Coliva am văzut-o. N-am mâncat din ea, dar… Uitați acum lucrează cineva? Că nu lucrează nimeni. De ce?”,se întreabă un constănţean.

Mai mult, constănțenii sunt sceptici în ceea ce privește finalizarea lucrărilor și sunt de părere că cel puțin anul acesta strada va rămâne la fel.

“Ne-am cam săturat de când s-a apucat de lucrare și toată Constanța e cu fundul în sus. Cred că aproape de alegeri vor fi gata”, “Dacă va fi gata la anul, ar fi bine, dar nu cred nici asta”, sunt de părere unii constănţeni.

Dobrogea TV a încercat să obţină, din nou, un punct de vedere în ceea ce privește lucrările de pe Ștefan cel Mare, însă de data aceasta reprezentanții Primăriei Constanța s-au ferit să se mai exprime și au pasat responsabilitatea de la unul la altul.

“Vă rog eu frumos, întrebați-o direct pe doamna Merlă (nr- Ani Merlă, director executiv-Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene”. Ea este responsabilul de proiect, întrebați-o pe doamna Merlă”, a spus Felicia OVANESIAN, city managerul orașului Constanța.

“Avem un birou de presă, vă rog frumos, da? Mulțumesc frumos pentru înțelegere. La revedere!”, a spus Ani MERLĂ, director executiv-Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene.

Ajungând la Biroul de Presă ni s-a spus să facem o solicitare scrisă în baza legii 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public, astfel că până când vom primi un răspuns constănțenii vor fi nevoiți să mai suporte mizeria și zgomotul utilajelor de pe strada Ștefan cel Mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233