dobroge.tv

Live

Scene revoltătoare în Constanţa. Două fete de 14 şi 15 ani şi-au reglat conturile printr-o bătaie în public, pentru un băiat: zeci de tineri au privit amuzaţi! 'De 3 zile aştept bătaia!'

28 octombrie 2022
Publicitate

Două fete s-au bătut ca-n ring, pentru un băiat, în cel mai mare parc al orașului, Tăbăcărie. Totul s-a petrecut sub ochii mai multor tineri, probabil colegi cu adolescentele, dar care, în loc să intervină, au stat și au privit amuzați. Mai mult decât atât, au filmat și au încurajat actele de violență. Poliția le-a făcut dosar penal.

Potrivit martorilor, cele două tinere s-ar fi bătut pentru un băiat iar scandalul a strâns în jurul lor zeci de curioși. În timp ce unii dintre ei le-au încurajat să se lovească, alții au filmat bătaia, și în scurt timp, imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Clipul video a strâns peste șapte mii de vizualizări, sute de like-uri și zeci de comentarii.

„Eram șefu’ acolo, am organizat totul”, scrie unul dintre internauți.

„De 3 zile aștept bătaia”, a comentat un altul. „Ce bătaie, bro ? Că și-au dat două palme, s-au tras puțin de păr și aia a fost”, a venit și replica.

„De aia s-a strâns jumătate de oraș acolo ?”, se întreabă retoric un altul.

Din comentarii reiese că cele două fete ar fi cunoscute pe rețelele de socializare și că s-ar fi bătut pentru un băiat. Conflictul a mocnit între ele câteva zile, până aseară când s-au hotărât să meargă în parc pentru a-și continua discuția și față în față.

„Cei mai mulți dintre ei nu pot rezolva un conflict decât prin intermediul acestor acte agresive. Cu siguranță au vrut să-și arate puterea, să-și câștige locul în grup, cele două fete, pentru că, dacă nu ar fi existat audiența cel mai probabil nu ar fi existat un conflict atât de puternic”, a declarat Elena STAMBULI, psiholog, consilier școlar.

Nimeni nu s-a băgat între cele două fete. Abia la final, după ce una dintre ele a fost pusă la pământ, au intervenit câțiva curioși și au reușit să le despartă pe cele două.

„Un rol foarte important îl are grupul care nu a luat măsuri ca să stopeze această agresiune, ci, dimpotrivă, le-a încurajat. Da, deci ei pot fi considerați complici la această bătaie între fete”, a mai spus Elena STAMBULI, psiholog, consilier școlar.

O reacție a venit și de la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța. Cele două fete au fost identificate, una având 14 ani, iar cealaltă 15. Au dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

„În urma vizionării în care sunt surprinse două minore în timp ce se agresează fizic reciproc, polițiștii Secției 1 au început verificările și s-au sesizat din oficiu. Una dintre ele a fost audiată, cealaltă urmează a fi audiată în cursul zilei de mâine, împreună cu reprezentanții legali. Până la acest moment nu s-a depus nicio plângere sau sesizare referitoare la acest eveniment”, a declarat insp. de poliție Andreea ILIESCU, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

În urmă cu două săptămâni alte două tinere s-au bătut în curtea unui important colegiu din Constanța. Una dintre ele a depus plângere la poliție pentru loviri și alte violențe. Eleva agresoare s-a ales cu nota doi la purtare, iar ambele sunt monitorizare de profesori și psihologul unității de învățământ.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233