dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Gemeni de patru anișori, salvați de un jandarm aflat în timpul liber: „Tată la rândul său, Lucian a realizat pericolul la care erau expuși micuții”

NAȚIONAL. Gemeni de patru anișori, salvați de un jandarm aflat în timpul liber: „Tată la rândul său, Lucian a realizat pericolul la care erau expuși micuții”
28 octombrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un jandarm a devenit erou după ce a salvat doi gemeni în vârstă de patru ani care se rătăciseră pe un drum din Mehedinţi. Lucian se afla în timpul liber, însă nu a stat pe gânduri și le-a sărit în ajutor micuților.

Jandarmul din Mehedinţi era în zona localităţii Șimian când i-a observat pe cei doi. Micuţii păreau dezorientaţi şi alergau pe marginea drumului, extrem de aproape de maşinile care treceau cu viteză. Deşi era în timpul liber, bărbatul nu a stat pe gânduri şi a intervenit. Norocul i-a surâs când un bărbat care trecerea prin zonă i-a recunoscut pe copii. Fraţii gemeni au fost duşi în siguranţă acasă.

Întâmplarea a fost făcută publică pe rețelele de socializare de Jandarmedia Mehedinți

Aflat în timpul liber, în timp ce conducea spre casă, colegul nostru, locotenent Lucian Ristea, a observat doi copii care fugeau pe marginea carosabilului, într-o zonă circulată intens, în apropierea localității Șimian. Tată la rândul său, Lucian a realizat pericolul la care erau expuși micuții, care alergau dezorientați și, pentru o clipă, s-a pus în locul părinților acestora. A oprit mașina, a alergat într-un suflet la copii, i-a luat în brațe și a încercat să afle cum au ajuns acolo și unde locuiesc. Confuzi și destul de speriați, gemenii de 4 ani, n-au știut să spună unde locuiesc, indicând o zonă unde nu erau case și nici unde vor să ajungă. Timpul trecea, așa că Lucian a luat legătura cu colegii de la Postul de Poliție Șimian, pentru a identifica familia celor doi frați.

Norocul lor a fost că pe drum s-au întâlnit cu un bărbat care i-a recunoscut pe copii și a indicat adresa unde trebuiau să ajungă. În scurt timp, cei doi frați au ajuns la părinți, care plecaseră disperați în căutarea lor. Aceștia le-au mulțumit colegilor noștri pentru implicare și pentru faptul că le-au adus în siguranță pe cei doi copii acasă.

O misiune de suflet încheiată cu succes, dublată de sentimentul datoriei îndeplinite și de bucuria unei familii reunite. Felicitări colegilor noștri!


Sursă foto: Facebook Jandarmeria Mehedinți

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233