dobroge.tv

Live

Hotelierii de la mare au lansat deja primele oferte pentru Revelion. Noaptea dintre ani, sărbătorită cu cină specială, muzică live şi multă distracţie

26 octombrie 2022
Publicitate

Mai sunt două luni până la petrecerea dintre ani, însă hotelierii de la mare le-au luat-o înainte celor de la munte și au lansat deja primele oferte pentru Revelion. Așa că cei care nu şi-au făcut încă planuri, pot rezerva de pe acum o cameră cu vedere la mare. Patronii unităților de cazare care vor fi deschise în această iarnă au pregătit tot ce este mai bun pentru Revelion: de la meniuri sofisticate până la tratamente SPA la prețuri mici.

Litoralul se pregăteşte intens pentru trecerea în noul an. Administratorii hotelurilor de patru stele au vândut deja aproape jumătate din pachetele pentru sărbătorile de iarnă.

“Pentru noaptea dintre ani am pregătit pachete ce pornesc de la trei nopţi, preţul de 2.030 de lei pachet cameră dublă standard cu all-inclusive sau de patru nopţi cu preţuri ce pornesc de la 2.670 de lei. S-au vândut 50% din pachete, deci numărul locurilor disponibile este limitat”, a spus Elena DRĂGHICI, șef recepție.

“De Revelion, avem ocupat în jur de 90 plus, deci cererea este foarte mare. Încă mai avem totuși locuri așa că îi așteptăm pe doritori să ne contacteze cu drag”, a spus Costina CIORBARU, manager hotel.

În stațiunea Mamaia sunt deschise pe timp de iarnă și o parte dintre hotelurile de lux. Preţurile la astfel de unități de cazare încep de la 1.600 de lei de persoană pentru trei nopţi cu mic dejun şi cină festivă în noaptea Revelion.

“De Revelion avem cina dintre ani, cina specială la fel cu muzică live, surprize deosebite, o să fie și o gală diner, terapii la fel pentru doamne și pentru domni”, a precizat Costina CIORBARU, manager hotel.

“În aceste pachete avem mic dejun, prânz și cină cu seri tematice, muzică live. Pentru noaptea dintre ani am pregătit o cină festivă cu prețuri ce pornesc de la 450 de lei de persoană și la fel vor fi momente artistice, muzică live și multă distracție pentru turiștii care vor veni și în anul acesta”, a spus Elena DRĂGHICI, șef recepție.

Sărbătorile de iarnă pe litoral sunt pentru împătimiţii mării în orice anotimp, oameni care o iubesc în fiecare lună, aşa cum este ea, nu doar vara. Așa că, pentru a atrage cât mai mulți clienți, hotelierii le-au pregătit pachete care au incluse și tratamente la SPA.

“Pentru doamne, o terapie facial, ceva nou pe piață, „coolifting” se numește, este ceva revoluționar pentru lifting, iar pentru domni un mesaj relaxant al spatelui”, a spus Costina CIORBARU, manager hotel.

Meniurile cu fructe de mare vor fi cap de listă pentru Revelionul de la all-inclusive, pe Litoral.

Hotelierii spun că au ținut cont și de criză, așa că au mai coborât prețurile față de anul trecut. Oferte pentru Revelion sunt și în sudul litoralului.

“Pentru sudul Litoralului sunt hoteluri deschise care au pregătit pachete all-inclusive. Prețurile pornesc de la 1.764 de lei pentru un sejur de trei nopți ceea ce cred că este o ofertă foarte atractivă pentru perioada aceea a anului”, a spus Ștefan NECULA, agent de turism.

De pe litoral nu lipsesc nici ofertele de Crăciun. Pentru cei care s-au săturat să-l petreacă acasă sau la cabană, prețurile la cazare încep de la 1.200 de lei de persoană, pentru trei nopți.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233