dobroge.tv

Live

„Parteneriatul pentru Antreprenoriatul Feminin” a fost lansat la Constanța. Zeci de femei de afaceri s-au întâlnit astăzi: „Vrem să devenim un pol important în economia județului”

11 octombrie 2022
Publicitate

„Parteneriatul pentru Antreprenoriatul Feminin” a fost astăzi lansat la Constanța. Zeci de femei de afaceri din județul nostru s-au întâlnit pentru a discuta despre ce înseamnă să-ți construiești o afacere de succes indiferent dacă aceasta este mică sau mare și cum au reușit să rămână pe piață chiar și în perioada pandemiei. Mai mult, ele separă ca astfel să le ofere doamnelor și domnișoarelor mai multă încredere în forțele proprii și să le deschidă calea spre succes. Evenimentul s-a numit „LadyPrenor – Club de bune practici”.

Numărul femeilor care se implică în antreprenoriat în județul Constanța crește de la o zi la alta. Tot mai multe firme conduse de femei au apărut pe piață. Un lucru care a adus contribuții semnificative atât județului cât și orașului nostru, mai ales în ceea ce privește inovația.

Am văzut în decursul anilor cum crește forța feminină în tot ceea ce înseamnă afaceri, că sunt afaceri mai mici, afaceri mai mari, pentru că femeia are o responsabilitate în plus. Se vede în urma lor realizare, se vede. Ele au această responsabilitate pe care o duc până la capăt”, a declarat Fotini Teodorescu, femeie de afaceri.

Mai mult, odată cu apariția firmelor noi, chiar dacă vorbim de afaceri mici, medii sau mari, sunt create noi locuri de muncă. De asemenea, antreprenoarele din Constanța susțin că în afaceri succesul înseamnă, printre altele, să-ți atingi obiectivele fără a face compromisuri atunci când vine vorba de calitate și etică.

Suntem tenace, flexibile, deschise la nou. Suntem o forță. O voce, oricât de puternică ar fi nu acoperă un cor, ori interese noastre sunt comune: să devenim un pol important în economia județului”, a declarat Mihaela Belcin, președinte Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei.

În județul Constanța sunt numeroase femei de afaceri de succes. Prin muncă și voință totul este posibil. Acestea consideră că împreună sunt mai eficiente, active, valoroase, inteligente și mai puternice.

Anul acesta am împlinit 30 de ani de business. Nu este ușor dar atunci când ai terminare, când țelul tău este de a construi zic eu că întotdeauna reușești. Eu am simțit că pot merge și că orice provocare care mi-a apărut în cale, v-am spus, este o lecție de viață”, a declarat Paula Vals, femeie de afaceri.

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a găzduit luni primul eveniment marca „LadyPrenor – Club de bune practici”. În cadrul lui a fost lansat oficial Parteneriatul pentru Antreprenoriatul Feminin, încheiat între instituția camerală, Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri și Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei – Filiala Constanța.

Este un club de bune practici în cadrul căruia vrem să susținem și să promovăm membrele fiecăreia dintre cele trei asociații semnatare ale acestui parteneriat și vrem să le învățăm și pe celelalte doamne cum este lumea antreprenoriatului feminin”, a declarat Ruxandra Serescu, director general CCINA.

Ne propunem să facem networking între noi, să facem schimb de inițiative, să transmitem către autoritățile locale problemele cu care confruntăm, să le avem aproape în demersul nostru, să dezvoltăm proiecte pentru comunitate și pentru mediul de afaceri”, a declarat Elena Coandă, președinte Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM-uri.

La evenimentul de prezentare a parteneriatului si a oportunităților de colaborare au participat și invitați speciali, precum și personalități marcante din județul Constanța, care susțin mediul de afaceri local și regional.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233