dobroge.tv

Live

O viață scrisă într-o carte. Volumul „Pelerini prin tărâmul stihurilor” a fost lansat la Constanța

07 octombrie 2022
Publicitate

Cartea „Pelerini prin tărâmul stihurilor” a fost lansată joi la Constanța. Volumul îi aparține scriitorului Corneliu Caraivan și este o carte autobiografică, despre viața și întâmplările artistului. La eveniment au fost prezenți și alți scriitori contemporani care au admirat și analizat proaspătul volum.

Joi seară a avut loc lansarea cărții „Pelerini prin tărâmul stihurilor”, o carte autobiografică scrisă de către poetul și prozatorul Corneliu Caraivan. Acesta și-a înșirat între paginile cărții gândurile, sentimentele și trăirile pe care le-a încercat pe parcursul întregii vieții. Natura și mediul înconjurător i-au fost surse de inspirație și izvoare de creație.

Fiecare poartă în traista lui, nu numai bastonul de mareșal, dar și talentul de a scrie. Rămâne doar dorința și voința din noi de a pune pe coala de hârtie. Pixul sau creionul pot fi tovarăși de nădejde în clipe de singurătate, de restriște sau atunci când viața îți oferă bucurii”, a declarat Corneliu Caraivan, autor „Pelerin prin tărâmul stihurilor”.

Scrisul este pentru acesta o forma de a trăi, iar condeiul este instrumentul fără de care nu poate trăi. La evenimentul de lansare au fost prezenți și alți scriitori care au apreciat volumul și nu s-au ferit să își exprime sentimentele.

Este o carte minunată despre care s-au exprimat colegii noștri, i-au evidențiat calitățile. Este o carte care i se potrivește total autorului, zugrăvind un tablou paradiziac, de început de lume, este un panteist. Îi place natura, îi plac viețuitoarele mici, pe le iubește, a căror viața o respectă”, a declarat prof. Arșaluis Gurău Sarchizian, scriitor.

Volumul a fost lansat prin Cenaclul Literar „Mihail Sadoveanu”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233