dobroge.tv

Live

Animale și păsări salvate de angajații Complexului Muzeal de Științe ale Naturii: „Vin, îi îngrijim, îi eliberăm și așa mai departe”

16 septembrie 2022
Publicitate

Și nu sunt singurele păsări salvate de angajații Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Vânturei, ciufi de pădure, ciuși, cucuvele și o strigă sunt doar o parte dintre păsările care au ajuns aici în acest an. Toate au fost tratate, îngrijite și eliberate în mediul lor natural. Excepție, a fost striga care, din păcate, nu a putut fi salvată pentru că era rănită grav. Acum, pe lângă șoimul rândunelelor, mai există în cadrul complexului și un pui de ciuf de pădure care nu are mai mult de trei luni.

CITEȘTE ȘI: Șoimul rândunelelor, noua atracție a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța

Spre deosebire de șoimul pe care l-ați văzut el este mai activ, vrea să zboare dar încă nu-l ajută puterile. Dar, sperăm să se pună pe picioare și sperăm să plece și el acasă ca și frații lui. Frații lui între ghilimele pentru că au fost aduși mai mulți dintre mai multe locuri dar fiind aceeași specie eu le zic ‹‹frații lui››”, a declarat Angelica Curlișcă, șef secție Delfinariu.

Iubitorii de animale vin cu tot ceea ce înseamnă pasăre și nu numai, dar vorbim de păsări acum, pe care o văd mai supărată, mai stresată, nu poate să zboare că în general asta e. Asta este povestea lor într-o permanentă modificare de patrimoniu: vin, îi îngrijim, îi eliberăm și așa mai departe. Cele care nu mai pot pleca și nu pot fi eliberați pentru că nu vor ei să zboare atunci îi ținem aici”, a declarat Iulian Călin, director CMSN Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233