dobroge.tv

Live

Galeriile Soveja, demolate: deşi omenii sperau ca ruinele să fie transformate în spațiu verde, un centru comercial le va lua locul

09 septembrie 2020
Publicitate

Un centru comercial va lua locul Galeriilor Soveja. Clădirea degradată nu oferă condiții decente nici pentru vânzători, dar nici pentru cumpărători. Zona nu excelează nici la capitolul curățenie, iar oamenii sunt mulțumiți de decizia autorităților de a demola bazarul.

Standuri cu legume, haine ieftine și obiecte de uz casnic. Asta se mai găsește în spațiile comerciale aflate pe strada Soveja. Cei care se încumetă să pășească în interiorul galeriilor, sunt întâmpinați de articolele de îmbrăcăminte expuse pe lădițe de legume, murdare. Oamenii încă speră ca, la un moment dat, galeriile să fie transformate într-un spațiu verde.

Locuitorii din zonă propun ca ruinele să fie transformate în spațiu verde, loc de joacă pentru copii și parcare. Oamenii spun că ar fi ideal un parc în locul spațiului dezafectat și plin de gunoaie.

Deși Constanța nu are suficiente spații verzi, această propunere trebuie să mai aștepte. În locul galeriilor în paragină, se vor construi alte spații comerciale.

Nu la fel de încântați sunt puținii vânzători care au mai rămas. Spun că nu au de ales, decât să își caute alt spațiu pentru a-și muta activitatea comercială.

În condițiile în care Constanța este sufocată de betoane, constănțenii care locuiesc lângă Galeriile Soveja și-au pierdut speranța ca ruinele din cartierul lor să se transforme într-o zonă cu spații verzi care ar fi ca o gură de aer proaspăt pentru locuitorii cartierului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233