dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Andrei Valentin vrea să trăiască pentru copilul și soția lui, dar are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare: „Ajută-mă să am o viață normală și să pot merge din nou”

CONSTANȚA. Andrei Valentin vrea să trăiască pentru copilul și soția lui, dar are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare: „Ajută-mă să am o viață normală și să pot merge din nou”
11 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Andrei Valentin, un tânăr de 32 de ani din Constanța, are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge din nou. În luna mai a anului trecut, el a căzut de pe casă, și-a fracturat coloana și coastele, și a avut plămânii perforați. A primit atunci un diagnostic crunt: Paraplegia Flască.

Însă, din dorința de a fi în continuare alături de soție și de băiețelul lor de cinci anișori, Andrei nu a încetat să lupte. A făcut tratament timp de șapte luni, iar acum a ajuns acum în ultima fază de recuperare. Cu toate acestea, costurile sunt foarte mari pentru familie.

Visul lui Andrei poate fi împlinit doar cu ajutorul nostru, iar în acest sens, pe rețelele de socializare a fost lansat un apel umanitar pentru ca cei ce vor și pot, să contribuie, cu o sumă oricât de mică.

Pentru donații:

Cont: RO26RZBR0000060020201339

Titular cont: Andrei Valentin

Număr de contact: 0786552784

Povestea lui Andrei

Dragi prieteni, eu ANDREI Valentin în vârstă de 32de ani doresc să vă anunț că datorită bunăvoinței voastre a donatorilor, eu azi am ajuns în ultima faza de recuperare. Doresc să îmi fiți alături în continuare și să mă ajutați să pot continua recuperările ca să mă pot recupera cât mai repede și mai am nevoie de 3-4 luni de recuperare. Mulțumim tuturor celor care sunteți alături de mine!!!

Dragi prieteni, deschid o strângere de fonduri pe contul meu personal. Sunt tatăl unui băiețel de 5 anișori și soț unei soții care mă susține și mă iubește. Eu anul trecut în luna MAI am fost diagnosticat cu: PARAPLEGIE FLASCĂ, un diagnostic îngrozitor care mi-a schimbat viață complet.

Anul trecut în luna Mai am avut un accident neplăcut, căzând de la înălțime în timp ce făceam curat sus pe casă. Am făcut o comoție, căzând inconștient. În urma căzăturii mi-am fracturat coloana, mi-am fracturat coastele, perforându-mi plămânii, ducându-mă de urgentă la spitalul BAGDASAR ARSENIE din București și operându-mă la coloană.

În urma a 6-7 luni cu tratament, fizioterapie și kinetoterapie intensiv. Deși această perioada a fost foarte dificilă pentru mine, eu am rămas puternic, eu lupt în continuare și fac acest lucru în special pentru băiețelul meu, soția mea și familia și sunt puternic și voi reuși.

În prezent eu sunt în ultima faza de recuperare. Aceste consturi sunt foarte mari pentru mine și familia mea. Din această cauză, aduc în atenția dumneavoastră, acest caz al meu, în care am nevoie de ajutorul vostru. Doresc să îmi acopăr recuperările și să mă pot recupera, să îmi reiau viața dinaintea accidentului, să îmi pot crește băiețelul și să-mi sprijin familia!!!

Alăturați-vă mie și ajutați-mă! Cu ajutorul donațiilor dumneavoastră mă puteți sprijini să pot continua!!!”, este mesajul lui Andrei


Sursă foto: Facebook 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233