dobroge.tv

Live

Sunscreen Film & Arts Festival 2022, ziua 4. PROGRAMUL COMPLET

Sunscreen Film & Arts Festival 2022, ziua 4. PROGRAMUL COMPLET
11 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

ORA 11:00 - VARA CÂND AM ÎNVĂȚAT SĂ ZBOR - CENTRUL JEAN CONSTANTIN

Proiecție recomandată copiilor cu vârsta de 10+

Sofija este o fetiţă amuzantă şi pusă pe şotii, doar că nu-i convine deloc că trebuie să-şi petreacă vacanţa de vară cu bunica ei mult prea protectoare, pe o insulă de pe litoralul croat. Poate că la început situaţia nu e ideală, dar Sofija îşi face repede noi prieteni şi cu ei se bucură de tot ce are de oferit insula pe timpul verii: soare orbitor, bălăceală, multă îngheţată şi… primul sărut. Dar zilele lipsite de griji se termină când mătuşa Sofijei, Luce, se îmbolnăveşte şi trebuie dusă la spital...

ORA 13:00 - NUNȚI, BOTEZURI, ÎNMORMÂNTĂRI - CENTRUL JEAN CONSTANTIN

Cosmin joacă un joc de tenis cu 3 prieteni. Se uită la ceas și începe să intre în panică: a întârziat la Oficiul Statului, la o nuntă - nunta lui, cu fosta soție, de care divorțase fără ca prietenii să știe. Totul începe în 2007, când bula imobiliară atinge apogeul. Cosmin ii face cadou lui Reli un pamant pe marginea unui lac, pentru aniversarea nuntii lor. Plănuiește să construiască 7 vile, să le vândă și să câștige 1 milion de euro. INTRARE LIBERĂ!

Proiecția filmului ????????????????????????????????̦???????? ????????????????????????????????̆, care ar fi trebuit să aibă loc la ora ????????:???????? la ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????????????????????????????, se anulează. Plătitorilor de bilet li se vor restitui banii (office@eventbook.ro).

ORA 14:00 - BESTIILE - SALA STUDIO - TEATRUL DE STAT

Vincent și Olga sunt un cuplu francez care s-a stabilit cu mult timp în urmă într-un sat din interiorul Galiciei. Acolo duc o viață liniștită, își cresc legumele și reabilitează case abandonate, deși coexistența lor cu localnicii nu este atât de idilică pe cât doresc.

ORA 16:00 - THREE THOUSAND YEARS OF LONGING - CENTRUL JEAN CONSTANTIN

Dr Alithea Binnie (Tilda Swinton) este un academic - mulțumit de viață și o creatură a rațiunii. În timp ce se află la Istanbul, participând la o conferință, se întâmplă să întâlnească un Djinn (Idris Elba) care îi oferă trei dorințe în schimbul libertății lui. Aceasta prezintă două probleme. În primul rând, ea se îndoiește că el este real și în al doilea rând, pentru că ea este o savantă a poveștii și mitologiei, cunoaște toate poveștile de avertizare despre dorințe greșite. Djinnul își pledează cazul spunându-i povești fantastice din trecutul său. În cele din urmă, ea este amăgită și își pune o dorință care îi surprinde pe amândoi.

ORA 16:30 - CLUBUL ȘOMERILOR - SALA STUDIO - TEATRUL DE STAT

În fiecare dimineaţă, Fernando, Negro, Jesús şi Benavente se întâlnesc la bar, ca să bea câteva halbe de bere şi să pună ţara la cale fix cum le place, criticând cu poftă orice şi pe oricine. Cei patru au un lucru în comun: sunt toţi şomeri. Toţi, cu excepţia unuia...

ORA 18:00 - ILUZII PIERDUTE - SALA STUDIO - TEATRUL DE STAT

Tânărul poet Lucien de Rubempré se îndrăgosteşte nebuneşte de baroneasa Louise de Bargeton şi, de teama scandalului, cei doi iubiţi fug la Paris, unde speră să trăiască anonim. Nu trece mult şi baroneasa îl respinge, iar Lucien se trezeşte singur şi fără o leţcaie, dar asta numai până când, împins de dorinţa de răzbunare, tânărul începe să scrie articole controversate - chiar dacă banale. În Parisul pe care şi l-a dorit cu atâta ardoare descoperă o lume unde orice - şi oricine, de altfel - poate fi cumpărat. Îşi va regăsi el drumul spre idealurile de la început?.

ORA 18:30 - MAROCCO - CENTRUL JEAN CONSTANTIN

Magda îi oferă lănţişorul ei scump unei fetiţe bolnave, dar tatăl Magdei este sigur că adolescenta minte din nou. Pus în faţa adevărului, tatăl se simte vinovat şi ruşinat, însă este incapabil să admită că a greşit. Relaţiile se destramă şi se instalează haosul...

ORA 19:30 - RECITAL CORINA CHIRIAC & PROIECȚIE FILM "AVENTURI LA MAREA NEAGRĂ" - PIAȚA OVIDIU

Duminică, 11 septembrie, de la ora 19:30, Corina Chiriac vine la Sunscreen Film & Arts Festival pentru un recital senzațional. Constănțenii sunt așteptați să asculte și să cânte alături de artistă cele mai cunoscute versuri ale muzicii ușoare din 70' și până astăzi. Recitalul va fi urmat de proiecția filmului Aventuri la Marea Neagră (1972, r. Savel Stiopul), un film de spionaj și contraspionaj, care îi are în rolurile principale pe Corina Chiriac și Florin Piersic. George Martin (Florin Piersic), un capitan de contrainformatii, primeste misiunea de a deconspira o retea de spioni economici care doreau sa obtina formula combustibilului unei rachete experimentate intr-un poligon de pe malul Marii Negre.

ORA 20:45 - BILET PENTRU PARADIS - CENTRUL JEAN CONSTANTIN

Filmul îl urmărește pe Wren Butler, un absolvent recent al Universității din Chicago, care o însoțește pe cea mai bună prietenă a ei Lily la o excursie după absolvire în Bali. Decizia bruscă a lui Lily de a se căsători cu un localnic balinez îi determină pe părinții ei să încerce să o împiedice să repete greșeala lor de acum 25 de ani. Wren rămâne în Bali pentru festivitățile de logodnă/nunta și, în acest proces, își găsește propria dragoste cu un medic local.

ORA 20:30 - MIRCIULICĂ - PIAȚA OVIDIU

Mircea, un tânăr de 30 de ani din Gherla pică examenul de admitere în justiție la București. Nu are de ales decât să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții săi. El este forțat să se angajeze într-o companie de colectare a deșeurilor deținută de un politician local bogat. Dar lucrurile se complică atunci când Mircea începe să lucreze pentru soția șefului.

ORA 21:00 - CEL MAI TARE ȘEF - SALA STUDIO - TEATRUL DE STAT

Blanco este carismaticul patron al unei mici fabrici de familie. Afacerea merge ca pe roate, dar nu e suficient: Blanco vrea neapărat un premiu de excelenţă oferit de comunitatea locală! Exact când totul trebuie să fie perfect, problemele apar ca ciupercile după ploaie: un şef de tură deprimat, un fost angajat care îi bagă beţe în roate, o stagiară care... dar să nu anticipăm. Blanco trebuie să se ocupe de tot şi toate pentru a câştiga şi pentru asta nu ezită să intre cu bocancii în vieţile celor din jur...

Sunscreen Film & Arts Festival este un eveniment finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism și organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanța și Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233