dobroge.tv

Live

Constănțeni afectați de criza Blue Air. ''Se pierd zboruri, se pierd vacanțe, se pierd cazări care erau deja plătite''

07 septembrie 2022
Publicitate

Criza cauzată de anularea curselor Blue Air îi afectează și pe constănțeni. O cursă care trebuia să plece de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu către Cluj în această perioadă, a fost anulată. Mai mult decât atât, sunt și persoane care urmau să plece spre anumite destinații ori să revină acasă, și care au fost relocați către alte companii aeriene

Constănțenii, ca de altfel toți români afectați de această criză, care și-au rezervat vacanțele cu ajutorul agențiilor de turism, și care care urmau să plece sau să revină în țară sunt acum relocați către alte zboruri.

„Fără îndoială sunt mulți constănțeni care la această oră sunt afectați de anularea zborurilor Blu Air pentru următoarele cinci zile. Impactul este unul extrem de sever. Se pierd zboruri, se pierd vacanțe, se pierd cazări care erau deja plătite, se pierd conexiuni cu alte zboruri care urmau să îi ducă pe acești pasageri în alte destinații, poate chiar peste ocean”, a spus Corina MARTIN, director agenție de turism.

Decizia Blue Air de a suspenda toate zborurile până luni a creat haos în aeroporturi unde mii de oameni au rămas blocați.

„Este un lucru reprobabil ceea ce se întâmplă datorită faptului că vine o instituție a statului care blochează conturile unei companii de interes național și astfel îi întrerupe activitatea. Asta arată cât de decuplați sunt de la realitate cei care ne coordonează destinele pentru că nu este posibil să întrerupi activitatea unei companii”, a spus Cristian BĂRHĂLESCU, director agenție de turism.

Și de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu urma să decoleze o aeronavă către Cluj Napoca. Peste 90 la sută din bilete erau deja vândute.

„În urma notificărilor primite de la compania Blue Air informăm pasagerii că zborul programat pentru data de 9 septembrie 2022, pe ruta Cluj Napoca-Constanța- Cluj Napoca este anulat. Pasagerii sunt rugați să ia legătura cu operatorul aerian prin call-center”, a spus Elena VÂȚĂ, purtător de cuvânt Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”.

Premierul României a declarat că TAROM primește cinci milioane de lei de la bugetul de stat ca să-i aducă acasă pe românii blocați în diferite aeroporturi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233