dobroge.tv

Live

Zumba pe plajă, la Eforie: un instructor profesionist de dans i-a pus în mișcare pe turiști

08 septembrie 2020
Publicitate

Orice femeie își dorește să arate bine în costumul de baie. Însă pentru asta este nevoie de un regim strict, dar și de multă mișcare. Chiar dacă a venit toamna, litoralul românesc este plin. În plus, puțină mișcare nu strică nimănui. La Eforie un instructor profesionist de dans i-a pus în mișcare pe turiști. Au repetat mișcările la unison și au și respectat regulile de distanțare fizică.

Instructorii știu mii de trucuri prin care să vă facă să iubiți sportul și miscare. Unul dintre ele este dansul, și de aceea Zumba câștigă tot mai mult teren pe tărâmul fitnessului. Un instructor de dans i-a invitat pe turiști la dans pe nisip.

Şi cum cheful vine dansând, au ţopăit şi au uitat să se mai oprească. Zece minute au fost suficiente să le pună sângele în mișcare.

Cel care le-a ghidat însă paşii este Iuri Brais, campion mondial, singurul moldovean care a făcut parte din lotul sovietic la dansuri sportive. De zece ani e la Constanța şi a deschis o şcoală de dansuri. În timpul liber dă lecţii gratuite turiştilor aflaţi pe plajă, în vacanţă.

Pe tot parcursul şedinţei de Zumba, turiştii au respectat regulile şi au păstrat distanţa fizică. Eforie Nord a fost şi anul acesta destinaţia preferată a turiştilor familişti. Gradul de ocupare a fost de 9o% mai tot timpul iar plajele au fost sufocate de turişti. Puţini au fost cei care au mai ţinut cont de regulile de distanţare fizică şi mai mulţi agenţi economici din staţiune inclusiv operatori de plajă au fost sancţionaţi pe parcurusl sezonului estival.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233