dobroge.tv

Live

Doar două zile până la Sunscreen Film & Arts Festival. „Teambuilding” și „Mirciulică” în avanpremieră, concerte și personajul Helsinki din „La Casa de Papel”, la Constanța

Doar două zile până la Sunscreen Film & Arts Festival. „Teambuilding” și „Mirciulică” în avanpremieră, concerte și personajul Helsinki din „La Casa de Papel”, la Constanța
06 septembrie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Peste doar câteva zile, pe 8 septembrie, începe Sunscreen Film & Arts Festival, primul eveniment cultural de amploare care aduce la Constanța cele mai importante filme românești și internaționale.

Sunscreen Film & Arts Festival este un eveniment finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism și organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa și Teatrul de Stat Constanța.

Invitatul special al evenimentului va fi actorul de origine sârbă Darko Perić, cunoscut publicului din România din serialul spaniol „La Casa de Papel”, unde l-a jucat pe Helsinki. Perić va fi prezent la Constanța pentru a se întâlni cu fanii, dar și pentru proiecția scurtmetrajului „Patria”.

Spectatorii vor avea ocazia să întâlnească la Constanța și nume importante ale cinematografiei și scenei de entertainment din România. Astfel, la Sunscreen sunt așteptați actorii din „Clanul”, noul serial produs de ProTV: Șerban Pavlu, George Mihăiță, Mădălina Craiu, Constantin Dogioiu, Codin Maticiuc și co-scenarista Lia Bugnar - care vor fi prezenți la premiera primului episod al seriei, joi, 8 septembrie, de la 20:30, în Piața Ovidiu.

În același loc, Matei Dima (BRomania) se va întâlni cu spectatorii vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, după avanpremiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului: „Teambuilding”. Regizorul Alexandru Lustig și Șerban Pavlu vor fi în Piața Ovidiu sâmbătă, 10 septembrie, pentru comedia „Nunți, botezuri, înmormântări”, iar Mircea Bravo, Bunica Tanti Lenuța și regizorul Cristian Ilișuan se vor întâlni cu publicul duminică, 11 septembrie, pentru filmul „Mirciulică”.

Programul festivalului va fi completat de concerte extraordinare, care vor avea loc la Teatrul de Vară Soveja. Joi, 8 septembrie, fanii muzicii trap sunt așteptați la concertul pe care îl vor susține Oscar și Yakki, doi dintre cei mai apreciați tineri artiști ai momentului. Bilete AICI

Vineri, 9 septembrie, Jean Gavril, autorul unor hituri precum „Ultimul val” sau „Unde ești tu”, cunoscut publicului și drept câștigătorul primului sezon al show-ului „Dancing on Ice”, va urca pe scena de la Teatrul de Vară Soveja. Seara se va încheia spectaculos cu un recital „The Turbans”, formație compusă din artiști britanici, greci sau turci, care vor aduce la Constanța un show unic de muzică balcanică și bună dispoziție. Bilete AICI.

Programul complet, în galeria foto.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233