dobroge.tv

Live

Turiştii care vor fi nevoiţi să-şi anuleze sejurul pe litoralul românesc din cauza Covid-19 îşi vor recupera banii

08 septembrie 2020
Publicitate

Turiștii își pot asigura împotriva Covid-19 vacanțele de anul viitor pe litoralul românesc și vor recupera banii dacă vor fi nevoiți să anuleze sejurul. Este ideea agenţilor de turism, ca să redea încrederea românilor în planificarea din timp a vacantelor. Sezonul estival care s-a încheiat acum a fost cu multe pierderi pentru agenții economici de la mare, pe care vor să le evite anul viitor.

Sezonul estival se încheie și multe stațiuni își trag obloanele pe litoral. Plajele strâng șezlongurile, restaurantele se închid, iar managerii trag linie și adună.

Bâlbâiala autorităților din primăvară când nu știau dacă deschid hotelurile și terasele sau dacă ţin sezonul închis, s-a reflectat din plin asupra încasărilor.

După 15 iulie, atunci când au aflat că va fi o cvasi-relaxare, românii au început să vină în număr mai mare pe litoral. Cei mai mulți turişti au venit din București, urmați de cei din Iași și Timiș.

Zilele acestea până în ianuarie se vând la preț foarte redus vacanțele la mare 2021, în sistem early-booking. Ca să evite teama și incertitudinea, agenții de turism schimbă regulile și vin cu instrumente noi. De-acum, turiștii care achiziționează sejururi pe litoral pot să-și facă asigurare împotriva Covid-19.

Dacă turistul se îmbolnăvește sau este plasat în carantină din cauză că este suspect de infecție cu Covid-19 și, din acest motiv, este obligat să anuleze călătoria planificată, asigurătorul îi va rambursa costurile de anulare.

Pentru a beneficia de asigurare anti-COVID, turistul trebuie să cumpere pachetul cu minimum 30 de zile înainte de a pleca în vacanță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233