dobroge.tv

Live

Hitul Jerusalema a făcut furori în Mamaia: Nomcebo Zikode a fost invitatul special la „Miss Black Sea”

29 august 2022
Publicitate

Jerusalema, hitul care a intrat în toate topurile muzicale de pe planetă a răsunat din nou vineri seară, într-un club din nordul stațiunii Mamaia. Nomcebo Zikode, cântăreaţa îndrăgitei melodii a fost invitatul special la „Miss Black Sea”, concursul de frumuseţe ce a avut loc la Mamaia.

Nomcebo Zikode, celebra interpretă sud-africană care a făcut furori cu melodia Jerusalema, s-a aflat săptămâna trecută, preț de câteva zile, în stațiunea Mamaia pentru o minivacanță de câteva zile pe litoralul Românesc. Cu această ocazie ea a participat în calitate de invitat special la un concurs de frumuseţe ce a avut loc într-un club exclusivist din nordul stațiunii Mamaia.

Tot cu această ocazie a avut loc și o prezentare de modă care a atras toate privirile doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment.

După festivitatea de premiere a celor care au făcut posibil întregul eveniment, începând de la antreprenori de top, firme de industria hotelieră sau a modei s-a trecut la acordarea premiilor din cadrul „Miss Black Sea”. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Nomcebo Zikode, care a făcut senzație, interpretând împreună cu toți cei prezenți hitul Jerusalema.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233