dobroge.tv

Live

Neurology Clinic susține sportul

29 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Pentru a sublinia importanța crucială a practicării sportului din copilărie doctorul neurolog Silvia Popi a organizat împreună cu Primăria Cumpăna a doua ediție a Turneului de Fotbal Juniori 2008-2009, Cupa Neurology Clinic 2022.

Au ajuns aici datorită unei pregătiri fizice continui dublată de o voință de fier, de ambiție, de tenacitate și muncă în echipă. Toată această pregătire continuă îi va ajuta și pentru a avea un stil de viață sănătos mai târziu pentru că mișcarea fizică are un rol important pentru o viață sănătoasă. Copiii sunt viitorul nostru!”, a declarat dr. Silvia Popi, neurolog Neurology Clinic.

Înaintea finalei pe tinerii sportivi i-am găsit plini de emoție dar și bucuroși pentru că au ocazia din nou să-și demonstreze capacitățile fizice. Micii fotbaliști au intrat pe teren cu gândul la victorie.

Acum nu ne uităm înapoi ne uităm doar înainte la cea mai mare finală din această vară. Foarte emoționat doar că lăsăm emoțiile și mergem să jucăm totul pe teren pentru victorie”, spune un băiețel.

Am emoții dar am încredere în echipa mea. Celelalte echipe s-au descurcat foarte bine dar am fost o echipă unită ca până acum și am ajuns în finală”, spune un alt băiețel.

A doua ediție a acestui turneu s-a desfășurat în perioada 26-27 august în cadrul Complexului Sportiv Centenarul 2018 din Cumpăna. Șase echipe s-au înscris pentru a participa la această competiție.

Sportul = sănătate, sportul = fairplay. Sportul acordă în același timp întâietate educației copiilor noștri care nu trebuie să știe doar să câștige, ci și să piardă, să-i întărească pentru a se ridica și a porni din nou la luptă”, a declarat Mariana Gâju, primar Cumpăna.

La finalul turneului, după mult efort și emoții acumulate, echipa CFR Primavera a urcat pe podium. După înmânarea cupei Neurology Clinic 2022, organizatorii au oferit tuturor copiilor participanți la tuneru diplome și medalii. De asemenea, i-au încurajat pe toți să practice în continuare activități sportive pentru o bună dezvoltare fizică și emoțională.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233