dobroge.tv

Live

Ultimele reprezentanții la SEAS 2022: „Un eveniment care a demonstrat că publicul constănțean este doritor de teatru”

25 august 2022
Publicitate

După aproape două luni de maraton cultural, Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului 2022 organizată de Teatrul de Stat Constanța se apropie de finală. Astăzi și duminică vor avea loc ultimele două reprezentanții, festivalul urmând să își închidă lucrările cu un musical al lui Răzvan Mazilu, unul dintre cei mai prolifici artiști din România în ultimii ani. Chiar dacă este încă devreme pentru a fi trase concluziile după efortul comun depus de toate structurile implicate, SEAS 2022 este considerat deja fiind un adevărat succes.

„Sunt multe concluzii de tras. Primele ar fi că a fost un succes și a fost un eveniment de anvergură, un eveniment care a adus foarte mult public dornic. Un eveniment care a demonstrat că publicul constănțean este doritor de teatru, e un consumator extraordinar de teatru, care își dorește să vadă și să vizioneze spectacole de bună calitate.

Este o invitație să nu rateze finalul acestei Stagiuni Estivale. Mai avem două reprezentații, joi, 25 august, de la 20.30, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul mic din București, o comedie celebră, „Bigamul...după 20 de ani. Prins în plasă” este defapt o continuare a textului inițial care este „Bigamul”.

Duminică, 28 august, închidem Stagiunea Estivală cu spectacolul „Familia Addams”, un musical care a făcut de fapt furori în toată țara, s-a jucat pe multe scene. Produs de Teatrul Excelsior din București, un spectacol în regia și coregrafia lui Răzvan mazilu, un artist complet care este cel mai cunoscut în ultimii ani datorită musicalurilor pe care le-a realizat, le-a regizat pe scenele de teatru din România”, a declarat Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233