dobroge.tv

Live

Cluburi de fiţe din Mamaia, amendate cu repetiţie: patronilor nu le pasă de distanţarea socială

07 septembrie 2020
Publicitate

Încă un weekend, alte amenzi, aceleași cluburi. Patronii localurilor de fițe din nordul stațiunii Mamaia au fost amendați. Polițiștii au controlat din nou cluburile. În total au aplicat sancțiuni în valoare de 120.000 de lei.

Mamaia a fost controlată cu predilecţie, pentru că zona cluburilor atrage cei mai mulţi petrecăreţi. Polițiștii au găsit 6 localuri de lux care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecție sanitară și distanțare fizică. Altfel spus erau mese multe şi foarte apropiate.

Amenzile s-au dat cu repetiţie pentru că administratorii n-au reacţionat în niciun fel după prima sancţiune. Au continuat să funcţioneze în aceeaşi configuraţie, iar polițiștii care s-au întors să-i controleze iar, au mai tăiat câte-o amendă. Motivul era acelaşi.

Toată vara s-a întâmplat la fel şi amenzile au curs în fiecare weekend. Nordul staţiunii Mamaia care atrage clienţi cu bani, a fost tot timpul campion la sancțiuni. Peste 200 de poliţişti și jandarmi au acţionat în acest weekend pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-COV-2, în principalele zone aglomerate de pe Litoral.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233