dobroge.tv

Live

Turiști surprinși cu ATV-ul pe o plajă protejată din Delta Dunării

07 septembrie 2020
Publicitate

Distracția îi poate costa scump. Mai mulți turiști au fost surprinși în timp ce goneau cu ATV-ul pe o plajă din Delta Dunării. Zona este protejată, iar accesul pe nisip cu orice vehicul este interzisă. Teribiliștii care mergeau cu viteză riscă acum amenzi de până la 6.000 de lei. Imaginile filmate de un trecător au ajuns și în mediul online.

Mai mulţi turişti cu ATV-uri au fost filmaţi pe plaja Grindului Chituc turând motoarele prin mijlocul păsărilor sălbatice. Imaginile au făcut înconjurul mediilor de socializare online, stârnind indignarea internauţilor. 

Grindul Chituc din Delta Dunării este o arie naturală protejată prin lege iar oamenii spun că este interzisă prezența vehiculelor cu motor de orice fel. În apropiere există o companie care închiriază ATV-uri însă turiştii n-ar fi trebuit să gonească pe plajă, ci pe traseele amenajate unde există astfel de permisiuni. 

Regulamentul Rezervaţiei Deltei Dunării sancţionează plimbarea cu ATV-urile sau mașini de teren. Amenzile sunt între 3.000 și 6.000 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233