dobroge.tv

Live

Promenada constănțenilor, acum o ruină

02 septembrie 2020
Publicitate

Clădiri care stau să cadă și vitrine uitate, cu lacătul pus. Așa arată ceea ce odinioară era cea mai animată stradă din Constanța. Aleea favorită de promenadă a constănțenilor a devenit acum doar o stradă periculoasă pentru pietoni, din cauza clădirilor vechi care nu au fost reabilitate.

Strada Ștefan cel Mare a fost multă vreme locul favorit al constănțenilor. Situată în centrul orașului, strada era renumită pentru magazinele cochete și era principalul punct de întâlnire al locuitorilor orașului. Acum, din frumoasa stradă a rămas doar amintirea. 

Magazinele au fost închise, iar clădirile sunt adevărate pericole pentru pietoni. Încet-încet locul de promenadă preferat al constănțenilor a fost abandonat. Buticurile s-au închis, iar clădirile s-au degradat, treptat, iar acum stau să cadă. 

 Chiar și porumbeii care se plimbau printre trecători au dispărut. magazinele ticsite de oameni sunt o amintire. Imaginile cu oamenii care se așezau frumos pe câte o bancă și ascultau concertele de stradă s-au evaporat şi ele. 

Autoritățile au promis un proiect care va readuce străzii centrale strălucirea de altădată. Până când va fi demarat, însă, strada va rămâne încă una dintre legendele frumoase ale orașului, care a fost uitată de timp și de autorități.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233