dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de renovare a Cazinoului

29 august 2020
Publicitate

Lucrările la emblema orașului continuă. Muncitorii lucrează la foc automat pentru consolidarea și reparația acoperișului. Acesta a fost decopertat, iar elementele deteriorate din lemn și metal au fost înlăturate. De asemenea, vor fi refăcute și cele patru turnuri de pe acoperiș.

După ce lucrările executate în interiorul cazinoului, muncitorii s-au mutat în exterior. Au început reparațiile la acoperiș. Mai ales, că vine toamna și odată cu noul anotimp și ploile.

De asemenea, tot lemnul deteriorat de pe acoperiș a fost înlocuit. Vorbim de grinzi, căpriori și popi. Mai mult decât atât și fermele metalice care au fost făcute pe timpul lui Daniel Renard, au fost înlocuite sau consolidate și vopsite din nou.

Elementele metalice au fost construite acum 100 de ani și au nevoie urgentă de consolidare. Motiv pentru care au fost aduse elemente de rezistență suplimentare.

Aceste lucrări fac parte din prima etapă de execuție ceea ce înseamnă decopertarea plafoanelor, pardoselilor, zidurilor și stâlpilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233