dobroge.tv

Live

În timp ce Mamaia pierde turiști, plaja din Eforie Nord devine tot mai neîncăpătoare: ''Preţurile sunt normale, ca şi anul trecut''

25 iulie 2022
Publicitate

Suntem în vârf de sezon estival și implicit, în cea mai aglomerată perioadă a verii. În timp ce Mamaia pierde turiști, Eforie Nord devine tot mai neîncăpătoare pentru românii care au fugit la mare să scape de canicula din marile oraşe. În fiecare zi plaja e un furnicar, iar cele mai bune locuri de lângă apă sunt ocupate imediat încă de la primele ore ale dimineaţii. Eforie Nord se laudă cu preţuri mici şi produse pentru toate buzunarele.

30 de grade Celsius au fost în weekend pe litoral și 23 în apa mării. Chiar şi-aşa, turiştii nu se dau bătuţi şi nimeni nu părăseşte plaja: cu toții se bucură de soare și de fiecare moment petrecut sub cerul arzător al lunii iulie. Indiferent de cum e vremea, marea rămâne obiectivul suprem al vacanţei de vară.

Cei mai mulți turiști ,,de săptămână” sunt în Eforie Nord și Eforie Sud, şi preferă hotelurile de 2 şi 3 stele, iar cei mai mulți și-au plătit sejurul cu tichetele de vacanță.

Turiştii care sunt în acest moment pe litoral par de invidiat: au scăpat de canicula marilor oraşe şi au prins un loc sub o umbrelă, la malul mării. Mulți caută prețuri mai mici, doar că, în această perioadă, în aproape toate hotelurile, tarifele sunt la maximul sezonului. Pe plajă însă, mâncarea şi distracţia nu sunt de speriat.

"Preţurile sunt normale, ca şi anul trecut, mie mi se pare. Aceleaşi preţuri”, a spus un turist.

"Chiar am trimis la colegii mei poze, că-i berea 4 lei, 5 lei, adică nu 10 lei, 11 lei, 12 lei", a spus un alt turist.

Cei care n-au mai prins locuri bune pe pajă, lângă mare, s-au refugiat în parcurile acvatice şi la piscinele hotelurilor de lux.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233