dobroge.tv

Live

Festival de film în aer liber la Ovidiu

20 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Timp de șapte zile oraşul Ovidiu îmbracă haine de sărbătoare. În această săptămână, începând cu 18 şi până pe 24 iulie se desfăşoară Zilele Oraşului Ovidiu, unde au loc diverse evenimente cultural – artistice organizate de Primărie.

Vă așteptăm la Ovidiu, astăzi Festival de Film Românesc în aer liber și bineînțeles Festivalul gastronomic”, a declarat George Scupra, primarul oraşului Ovidiu.

În Parcul Faleză Lac se desfăşoară în fiecare zi până joi, 21 iulie, Festivalul de Film Românesc Kanara, ediţia I. Aici, începând cu ora 19:00, sunt proiectate în aer liber filme recunoscute care au participat la festivaluri internaţionale, printre care Almanah Cinema cu „Şase Filme Scurte de Radu Jude”, „America, venim!”, „R.M.N.”, „Imaculat” sau „Spioni de Ocazie”.

Filmele sunt dificile, faptul că Primăria Ovidiu a avut curajul să prezinte un film dificil marelui public e un act de curaj dar pe care îl salut pentru că dacă nu surprinzi publicul, nu-i aduci și lucruri pe care nu le înţelege de la prima răsuflare, care nu intrigă, până la urmă nu facem un pas înainte”, a declarat Adrian Cioflâncă, istoric.

Locuitorii oraşului Ovidiu sunt încântaţi de ideea organizării unui festival de film in aer liber.

E foarte bună ideea, ne mai recreem aşa, e foarte relaxantă”, spune o tânără.

Excelent, frumos, ceva frumos”, un localnic.

Cele șapte zile de sărbătoare se vor încheia cu festivaluri şi concerte cu artişti consacraţi, printre care Carla’s Dreams şi Andra. Intrarea la evenimente este liberă iar programul activităţilor din fiecare zi este disponibil pe site-ul şi pe pagina de Facebook a primăriei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233