dobroge.tv

Live

Cel mai mare parc al Constanţei, un loc cu iarbă pârjolită, copaci uscați și alei pline de praf

27 august 2020
Publicitate

Cu iarbă pârjolită, copaci uscați și alei pline de praf, Parcul Tăbăcăriei pare că suferă. Cel mai mare parc al orașului nu beneficiază de niciun fel de sistem de irigații. Iar acest lucru se observă în vegetația care este pur și simplu fără viață.

Cu iarba arsă de arșiță și copacii uscați, Parcul Tăbăcăriei arată de parcă ar pieri. Fără nici cel mai rudimentar sistem de irigații, care să mai potolească setea pământului, iarba s-a uscat complet. Trecătorii sunt revoltați și nemulțumiți de felul cum a ajuns să arate parcul.

Mulți părinți și bunici își aduc copiii în parc, la joacă. Doar că micuții nu se pot bucura de verdeață, pentru că iarba este uscată și tocită. Mai mult au parte de pământ și praf.

Lăsat pradă arșiței, parcul se usucă. Nici situația arborilor nu este una fericită. Aleile sunt pline de arbori complet uscați care ar putea fi doborâți la prima furtună. Oamenii își aduc aminte cu nostalgie de cum arăta Parcul Tăbăcăriei în urma cu mulți ani.

Dacă Parcul Tăbăcăriei era odată plin de verdeață și de flori, acum iarba este pârjolită de la soare, iar florile sunt inexistente.

În ultimii ani, parcurile din Constanța au pierdut teren - spațiile verzi au fost ciopârțite, iar copacii au fost tăiați. Oamenii speră ca măcar Parcul Tăbăcăriei să rămână la fel de mare, dar să fie amenajat, mai bine întreținut, cu iarbă verde și pajiști înflorite. Până atunci, așteaptă ploaia care să mai răcorească puțin parcul pârjolit.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233