dobroge.tv

Live

Plaja Neversea s-a transformat într-un oraș în miniatură: festivalierii au la dispoziție de la mâncare, până la haine sau chiar servicii pentru păr și machiaj

08 iulie 2022
Publicitate

Plaja Neversea s-a transformat într-un oraș în miniatură. Organizatorii le-au pus la dispoziție participanților tot ce au nevoie ca să nu trebuiască să părăsească zona de festival și să piardă vreo clipă de distracție. Constănțenii și turiștii se pot delecta cu pizza, paste, burgeri, fructe de mare, clătite sau înghețată. Ba chiar se pot pregăti din cap până în picioare chiar la fața locului, de la păr, make-up și haine. Pentru toate aceste servicii însă, trebuie să scoatem câteva zeci, chiar sute de lei din buzunar.

Weekend-ul acesta va fi unul incendiar și asta pentru că la Constanța se desfășoară cel mai iubit festival de la malul mării. Mai sunt trei nopți de distracție și voie bună, iar pe lângă muzică, fanii se bucură de nenumărate experiențe create special pentru ei. Când vine vorba de mâncare, pofticioșii au de unde alege.

Participanții sunt așteptați în zona de mâncare toate preparatele de tip street food. De cum pășești pe „tărâmul culinar” mirosul este îmbietor. Pizza, burgeri, hot-dog sau taco, sunt doar o parte dintre felurile de mâncare care îi îmbie pe festivalieri, transmite Ina Popescu, reporter Dobrogea TV.

Prețurile nu sunt ridicate, sunt aceleași cu care suntem obișnuiți de la festivalurile de mâncare. Cu 50-60 lei poți servi un fel principal și un desert.

Doar produse din pui, crispy, crispy burger, panko burger. Sunt produse făcute de noi, toate sunt foarte fresh și sunt ok. Un astfel de burger e undeva la 30 lei, 28-29 de lei, cu cartofii ajunge la 40 lei”, a declarat Răzvan, administrator rulotă mâncare.

După atâtea bunătăți, merge și un desert savuros. Înghețată, clătite, prăjituri și canoli sunt doar câteva dintre dulciurile pentru care unii ar renunța chiar și la dietă.

Clătite belgiene cu nutella, ciocolată albă, zuppa, banane, kiwi”, a declarat Clementona, reprezentant rulotă mâncare.

Și pentru că este vară și suntem pe plajă, trebuie să ne răcorim cu ceva rece. Aveți la dispoziție zeci astfel de stand-uri cu apă, suc, cocktail-uri, dar și băuturi alcoolice. O apă este 10 lei, un cocktail 28 de lei, iar o bere 15 lei, mai transmite Ina Popescu, reporter Dobrogea TV..

Pentru cine a venit mai puțin pregătit în materie de outfit-uri, în perimetrul festivalului, fanii vor descoperi Designers’ Nest, un hub de clothing și beauty. Peste 20 de designeri români, artiști de make-up și hairstyle sunt prezenți în această zonă de unde participanții își pot cumpăra ținuta de festival.

Ne-am gândit ca colecția asta să fie o colecție cu care să putem intra și în apă. Sunt material pe care le putem folosi în mare și apoi se usucă foarte, foarte repede. Dacă ne referim la ținutele pentru fete unde avem fustițe, rochițe, compleuri, putem să ne ducem undeva între 350 și 500 ron, iar la băieți, dacă mergem pe pantaloni scurți, pantalonii scurți pornesc undeva de la 250 și pot ajunge și compleurilor lor până la 500-600 ron”, a declarat Bianca, reprezentant magazine haine.

Cine nu vrea să scoată bani din buzunar pentru anumite haine, poate să intre în atmosfera de festival foarte ușor cu un machiaj și o coafură realizate gratuit.

Hairstilist: Îi fac niște împletituri cu extensii roz.

Reporter: Anul ăsta se mai poartă sclipiciul?

Hairstilist: Normal, da, cât mai mult sclipici. Ne vezi și pe noi, toate pline de sclipici.

Încă se pot cumpăra bilete pentru zilele de sâmbătă și duminică. Intrarea la o zi de festival este de 60, respective 70 de euro plus taxe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233