dobroge.tv

Live

S-a dat startul celui mai mare festival de la malul mării: timp de patru zile, peste 150 de artişti vor cânta pe cele cinci scene amenajate pe plajă

07 iulie 2022
Publicitate

Cu doar câteva ore în urmă s-a dat startul celui mai mare festival de la malul mării. După doi ani de pauză, sute de mii de tineri români și străini sunt așteptați la o adevărată petrecere plină de distracție și voie bună. Timp de patru zile, peste 150 de artişti vor cânta pe cele cinci scene amenajate chiar pe plajă.

A fost forfotă joi după-amiază pe plaja Neversea. Tinerii s-au așezat la coadă pentru a intra în lumea de poveste. Sunt nerăbdători și spun că le era dor să vină la festivalul de la mare care le-a adus atâtea amintiri frumoase.

E al doilea an în care vin aici și e super, mi-am retrăit anumite sentimente. Ce fac pe aici..păi de dimineața până seara mă distrez, beau”, spune un tânăr.

Pentru a vă bucura de acces rapid și pentru a evita cozile de la Credit Points, cei care nu au făcut-o până acum, își pot face Check-in-ul și Top-Up-ul Online, accesând site-ul festivalului sau direct din aplicația Neversea.

După ce a fost făcut check-in-ul, participantul trebuie să se prezinte la cortul de Check-in pentru a intra în posesia brățării de festival. Trebuie să aibă asupra lui doar o carte de identitate și un bilet cu un cod de bare valid, transmite Ina Popescu, reporter Dobrogea TV.

Următorul pas este trecerea de controlul de securitate. Există porți diferite în funcție de tipul de bilet deținut așa că este indicat ca participanții să verifice pe unde trebuie să intre. Odată ce acești pași au fost îndepliniți, îți mai rămâne un singur lucru de făcut: să te distrezi! Primii DJ au început să facă atmosferă la orele 14.00 pe scenele Daydreaming și Oasis, iar iubitorii de muzică rap s-au adunat la scena The Ark, unde artiștii lor preferați făceau probe de sunet.

Plaja Neversea s-a transformat și anul acesta într-un loc fascinant. Dansatori, acrobați și personaje maritime fosforescente vor defila timp de patru zile și vor completa oaza de lumini și culori pe timpul nopții, iar maeștri ai focului vor face show-uri spectaculoase.

În timpul zilei, de la mic la mare, participanții se pot relaxa pe plajă, pot juca volei sau fotbal, pot face sporturi pe apă, de la stand-up paddle la kitesurfing. Își pot face fotografiile perfecte în locuri instragramabile din festival și pot participa la tot felul de activități puse la dispoziție special pentru ei, transmite Ina Popescu, reporter Dobrogea TV.

În această seară, pe scena principală vor urca Danny Avila, Alesso, Tchami, dar și artiști autohtoni precum The Motans.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233