dobroge.tv

Live

Oraşul Ovidiu se pregăteşte de sărbătoare

07 iulie 2022
Publicitate

Un festival de film și unul gastronomic, concerte, simpozioane, concursuri și jocuri pentru toate vârstele. Orașul Ovidiu se pregătește de sărbătoarea. Timp de șapte zile, locuitorii vor avea parte de distracție dar și de cele mai gustoase feluri de mâncare. Mai mult decât atât, un preparat tradițional dobrogean va fi omologat. Nu vor lipsi nici preparatele turcești și nici cele grecești. Zilele orașului vor începe pe 18 iulie.

În oraşul Ovidiu au început deja pregătirile pentru marea sărbătoare a tuturor ovidienilor: zilele oraşului Ovidiu. Vor fi şapte zile pline de evenimente cultural – artistice şi sportive organizate de Primăria oraşului Ovidiu în perioada 18 – 24 iulie.

Pentru acest an am pregătit mai multe evenimente deosebite. Festivalul de film Canara ediția I. Sunt filme deosebite, inedite care au luat diverse premii la diverse concursuri naționale și internaționale, apoi avem un festival gastronomic. Am invitat restaurantele care doresc să vină în cadrul festivalului culinar și înțeleg ca vor omologa acolo un preparat tradițional dobrogean”, a declarat George Scupra, primarul oraşului Ovidiu.

Eu cred că se întâmplă de fapt o premieră: lansarea unui preparat autentic care se cheamă tocan de miel Dobrogean, va fi preparat într-un ceaun imens, va fi bineînțeles oferit spre degustare tuturor participanților”, a declarat Corina Martin, președinte RESTO.

Evenimentele vor avea loc în Parcul Faleză Lac şi sunt dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Nu vor lipsi nici jocurile şi nici concursurile cu premii pentru copii organizate zilnic în zona de relaxare a parcului.

Festivalul cântecului popular Elena Roizen, deja am trecut de preselecții și avem 13 candidați. Închidem cu un concert extraordinar seara de vineri, Ansamblul Plăieșii și Nicolae Gribincea, colaborarea foarte bună cu Oleg Danovsky”, a mai declarat George Scupra, primarul oraşului Ovidiu.

De asemenea, locuitorii orașului vor putea participa la Cupa Ovidiu la fotbal și caiac, precum şi la lupte tradiţionale tătăreşti desfăşurate pe stadion. Toți cei prezenți vor putea asista şi la festivalurile şi concertele cu artişti consacraţi pe care organizatorii le-au pregătit pentru aceștia.

„Se întâmplă pe 23 iulie sâmbătă, și tot pentru sâmbătă vom închide cu Carla`s Dreams. Iar pentru duminică concert extraordinar Diana Matei și Taraful Cleante și bineînțeles o așteptăm cu drag pe Andra și focul de artificii”, a mai declarat George Scupra, primarul oraşului Ovidiu.

Intrarea este liberă iar detalii despre programul evenimentelor din fiecare zi sunt disponibile pe site-ul si pe pagina de Facebook a primăriei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233