dobroge.tv

Live

Doar două zile până se va da startul distracției la festivalul Neversea: organizatorii, muncitorii și voluntarii fac ultimele pregătiri

05 iulie 2022
Publicitate

A început numărătoarea inversă până când cel mai mare festival de muzică care va avea loc la malul mării își va deschide porțile. Organizatorii, împreună cu sute de muncitori și voluntari fac ultimele pregătiri. De la scenele pe care vor urca peste 150 de artiști, până la locurile special amenajate pentru mâncare și băutură. Toate au fost astăzi puse la punct. Unii localnicii susțin că Neversea este cu siguranța unul dintre cele mai importante evenimente pentru orașul Constanța. 260.000 de participanți sunt așteptați în cele patru zile și patru nopți de distracție.

După doi ani în care, din cauza pandemiei, nu s-a mai putut ține, festivalul Neversea a revenit la malul mării. Mai sunt doar două zile până când se va da startul la distracție. Vor fi patru zile și patru nopți de culoare, muzică bună și veselie. Din decor nu vor lipsi nici personajele maritime fantastice, animatorii și dansatorii.

Aici, în mini-orășelul care s-a format cu ocazia evenimentului care va avea loc la malul mării în doar două zile, încă se fac ultimele pregătiri, transmite Elenis Halep, reporter Dobrogea TV.

Peste 10.000 oameni din 15 țări ale lumii au construit timp de două săptămâni oaza de libertate denumită și The Island of Dreams, pe plaja Neversea. Cea mai mare provocare a fost însă amenajarea scenei principale. Aceasta are peste 450 de metri pătrați de ecran LED, 23 de metri înălțime și 85 de metri lățime. În timpul show-urilor, peste 500 de lumini vor colora cerul peste Neversea.

Pe lângă mainstage, vor fi și alte patru scene secundare și mai multe zone în care se vor servi mâncare și băutură, iar în cadrul festivalului vor avea loc și activități sportive atât pe apă, cât și pe nisip. Turiștii dau deja târcoale. Privesc cum toată lumea pune bazele unui mini-orășel magic în transformare și abia așteaptă să se bucure de atmosfera de vară și de distracție.

Foarte bine organizat. Am văzut că se muncește din greu să se termine. E chiar foarte frumos”, spune un turist.

Ajută oamenii să se cunoască ma bine între ei, să se exteriorizeze, să se distreze. Și faci omul să fie ceea ce ar trebui să fie: o ființă liberă”, spune un tânăr.

Bunică: De-abia așteaptă.

Reporter: De-abia aștepți?

Băiețel: Cam da.

Reporter: O să vii la Neversea?

Băiețel: Nu știu încă.

Bunică: Da, da. Îl aduc. El e mic, dar am zis că-l aduc.

Peste 150 de artiști, din România și din străinătate vor urca pe scenele Neversea. De asemenea, organizatorii susțin că la această ediție vor fi 260.000 de participanți, dintre care 10% vor fi turiști străini. Investiția de anul acesta pentru Neversea s-a ridicat la 10 milioane de euro. Evenimentul va avea loc în perioada 7- 10 iulie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233