dobroge.tv

Live

Înarmaţi-vă cu răbdare: se circulă bară la bară pe bulevardul Tomis!

25 august 2020
Publicitate

Aglomerație și nervi întinși la maxim. Așa descriu șoferii traficul de pe bulevardul Tomis. Traficul restricționat în plină vară, când orașul este și așa invadat de turiști, transformă mersul cu mașina într-un adevărat calvar.

Printre lucrări și utilaje, șoferii străbat bară la bară bulevardul Tomis, din centrul orașului. Asta pentru că lucrările de asfaltare se desfășoară în plin sezon estival, când și așa traficul este sufocat de mașini venite din toată țara.

Șoferii sunt revoltați că trebuie să parcurgă câțiva kilometri în zeci de minute, din cauza excesului de zel al autorităților care lucrează ziua, în amiaza mare.

Proiectul de modernizare prevede benzi unice de la intersecția bulevardului Mamaia până la strada Traian, cu bandă reversibilă pentru transportul în comun și piste de biciclete. Însă toate acestea au un preț. Sufocarea traficului pe una dintre arterele principale, vara.

Resemnați, șoferii care stau în trafic se consolează cu ideea că la terminarea lucrărilor, orașul va arăta frumos, măcar în centru.

Lucrările de asfaltare din centrul orașului au început încă din iarnă. În timp ce autoritățile schimbă periodic asfaltul pe arterele principale, indiferent de vreme sau moment al zilei, în oraș există străzi de pământ care nu au fost niciodată asfaltate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233