dobroge.tv

Live

Stațiunea Eforie Nord, în topul preferințelor celor care vor să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc

27 iunie 2022
Publicitate

Este perioada concediilor, iar stațiunile de pe litoral încep să se anime. Eforie Nord a rămas weekendul trecut în topul preferințelor românilor. A fost stațiunea cea mai aglomerată de pe litoralul românesc. Șezlongurile s-au ocupat încă de la primele ore ale dimineții, iar cei care au venit mai târziu la plajă cu greu au mai găsit un loc liber. Turiștii s-au bucurat din plin de razele soarelui iar apa mării a fost numai bună de o bălăceală.

Pe plajele din Eforie se aud doar râsete şi ţipete de copii, fluiere ale salvamarilor sau muzica dată tare. Mii de oameni au stat sub soarele verii de dimineața până seara iar întinderea de nisip este mai animată ca niciodată, anul acesta. Turiștii au un singur scop: să uite de griji.

Eforie Nord rămâne preferata familiștilor și cea mai accesibilă stațiune din punct de vedere al prețurilor. Aici bugetele de vacanță variază între 3.000 și 5.000 de lei pentru o familie, iar într-o zi de plajă buzunarul devine mai ușor cu câteva sute de lei.

Suntem de-o săptămână. E foarte ok comparativ cu luna august cum veneam până acum. E chiar cât trebuie. Și lume nici multă, nici puțină, e ok”, spune o turistă.

Știți cum e? Atmosfera e bună, prețurile așa cum știm fiecare. Fiecare după posibilități își cumpără tot ce-și dorește. Ce nu.. Dar măcar am văzut marea”, spune o altă turistă.

Parcă și vremea ține cu turiștii veniți în vacanță. După câteva zile de nori și ploaie, în weekend a fost soare pe Litoral.

Chiar dacă ieri a fost puțin înnorat, astăzi recuperăm. Atmosfera e foarte frumoasă, valurile sunt superbe și vremea e foarte bună”, spune o turistă.

Apa mării a fost destul de caldă. Salvamarii insistă ca oamenii să nu depășească geamandura, să respecte regulile de securitate și să supravegheze copiii. În aglomerațiile mari de oameni ei devin primele victime.

Pentru cei care sunt cu probleme cardiace sau cu anumite probleme medicale, ar fi de preferat să intre câte puțin în apă, încet-încet, să nu facă vreun șoc termic, să nu pățească ceva”, a declarat Gelu Vătămanescu, salvamar Eforie.

Pe tot litoralul, gradul de ocupare este de 60%. Prețurile încep de la 1.000 de lei pentru un sejur de trei nopți la un hotel de trei stele. Peste 50.000 de turiști au fost în acest weekend pe litoral.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233