dobroge.tv

Live

Adevărat focar de infecție pe faleza din zona Far

24 august 2020
Publicitate

Adevărat focar de infecție pe faleza din zona Far. Gunoaiele tronează, iar buruienile cresc în voie. Deși mulți ies la plimbare pe această faleză, aceștia sunt nevoiți să suporte mizeria. Locul nu a fost igienizat la cerințele locatarilor.

Marian Gembășeanu este nemulțumit de felul cum arată faleza. A fotografiat gunoaiele găsite. Afirmă că vina este a celor care locuiesc în zonă. Aceștia nu ar strânge mizeria după ei.

Cele mai multe gunoaie aruncate la întâmplare au fost depistate la marginea trotuarului.

Pe faleza de lângă Poarta 5 a Portului Constanța, gunoaiele sunt lăsate la întâmplare. Deși există puncte de colectare a deșeurilor menajere, bunul simț lipsește cu desăvârșire.

Pe de altă parte, localnicii din zonă spun că trecătorii lasă mizerie. Sunt disperați și spun că locul este un adevărat focar de infecție. Ei susțin că au început să se gospodărească singuri. Strâng și ei ce pot.

Un alt cetățean a declarat că, împreună cu alți locatari, au înaintat o reclamație municipalității, însă nu au fost luate măsuri până în momentul de față.

Pentru a se putea interveni, trebuie, conform legii, să fie sesizată Garda de Mediu, însă ar putea să intervină și Poliția Locală. Cei care sunt prinși că aruncă gunoaie în spații neamenajate, riscă amezi până la 6.000 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233