dobroge.tv

Live

Festival de teatru la malul mării

24 august 2020
Publicitate

Spectacol inedit în aer liber în vreme de pandemie. Constanța s-a transformat în acest weekend în capitală culturală. Au fost patru zile de teatru independent la malul mării. Pe scenă au urcat artiști tineri aflați la început de drum și actori consacrați cu o carieră demnă de invidiat. Organizatorii au luat toate măsurile necesare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, iar publicul să se simtă astfel în siguranță.

Pe scena festivalului de teatru independent de la Constanța au urcat zeci de actori constănțeni și nu numai. Localnicii, dar și turiștii au fost captivaţi în ultima seară de piesa „O afacere rusească”.

Spectacolul de teatru este o adaptare după nuvela „Ursul“ de Cehov și spune povestea unei tinere rămase văduvă după moartea soțului. Este decisă să îi poarte doliul până la moarte însă întreg universul se schimbă, când apare în peisaj un tânăr moșier. Cei doi se îndrăgostesc, iar tânăra văduvă prinde din nou viață în brațele acestuia.

Intrarea la spectacole a fost gratuită însă, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus şi pentru a se evita aglomeraţia, spectatorii au fost rugaţi să-şi facă rezervare din timp.

FITIC 2020 s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii și s-a încheiat duminică seara după un adevărat maraton actoricesc ce s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233