dobroge.tv

Live

Voucherele de vacanţă emise în 2019 și 2020 pot fi folosite până la sfârșitul lunii iunie

15 iunie 2022
Publicitate

Voucherele de vacanță emise în perioada ianuarie 2019 – decembrie 2020 sunt acceptate în continuare. Valabilitatea acestora a fost prelungită a doua oară, iar românii se pot folosi de ele până la data de 30 iunie 2022. Important este ca vacanța să fie rezervată și achitată până atunci cu tichetele respective, iar călătoria propriu-zisă se poate face oricând.

Recunoaștem că această prelungire a voucherelor de vacanță a fost benefică pentru toată lumea. Odată pentru cei care le dețineau și nu au avut posibilitatea să călătorească sau le-a fost frică să călătorească în perioada pandemiei, iar pe de altă parte, datorită faptului că ele pot fi folosite prin agenții - vii la agenție, ai depus tichetul de vacanță, poți călători oricând, nu neapărat în această lună. Mergând la agenția de turism, ai descărcat cardul de vacanță și poți să călătorești și în august, și în septembrie, și în decembrie sau în anul viitor, atunci când ai disponibilitate sau concediu.

Iar vestea bună este că taberele pentru copii, începând de ieri, datorită legii care a fost adoptată în Parlament, pot fi achitate cu aceste tichete de vacanță oferite de privați sau de către companiile de stat”, a declarat Cristian Bărhălescu, manager agenție de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233