dobroge.tv

Live

Mii de turiști au ales Delta Dunării pentru minivacanța de Rusalii

14 iunie 2022
Publicitate

Mii de turiști au ales Delta Dunării, pentru minivacanța de Rusalii. Chiar dacă weekend-ul a debutat cu ploaie, oamenii nu s-au speriat și au decis să-și petreacă concediul în inima Delta Dunării. Cele mai mule unități de cazare au fost ocupate la capacitate maximă și cu greu s-a mai găsit un loc liber. Cei care au ajuns aici au avut ce admira. Într-o singură zi, turiștii au vizitat o sumedenie de obiective turistice. Iar pe seară aceștia au gustat din preparatele pescărești pregătite de cei mai buni bucătari și au dansat alături de ansamblurile locale.

Administratorii de hoteluri și pensiuni au știut să transforme în realitate un vis de vacanță, pregătind pentru oaspeți meniuri deltaice din pește, excursii, plimbări cu caiacul și partide de pescuit.

Delta Dunării este destinația perfectă pentru a petrece câteva zile minunate iar gastronomia și tradițiile locale sunt detaliile care fac diferența față de alte locuri din țară. Mai mult, turiștii români, dar și cei străini care au ajuns aici au aflat și câte ceva din istoria Deltei. De asemenea, muzica ansamblurilor locale tradiționale a răsunat până târziu în noapte în majoritatea localurilor.

În ciuda vremii de afară, turiștii au găsit diferite activități pentru a-și petrece timpul liber.

Prețurile în Delta Dunării pentru minivacanța de Rusalii au fost de la 300 de lei pe zi, de persoană cu mic dejun inclus, la 700 lei prețul mediu care a inclus demi-pensiune şi o excursie în Deltă și până la 395 de euro, la unitățile de cazare de cinci stele unde a fost inclus tot confortul, acces la SPA şi la piscine, spectacole live, dar şi mese festive.

În Delta Dunării sunt în prezent 594 structuri de cazare, cu 12.508 locuri de cazare autorizate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233