dobroge.tv

Live

Minivacanța de Rusalii, stricată de vreme. Turiștii care au ajuns pe litoral au avut parte de o singură zi de plajă

13 iunie 2022
Publicitate

La plajă în ultima zi de vacanță. După două zile în care vremea nu prea a ținut cu ei, turiștii au profitat astăzi din plin de razele soarelui. Încă de la primele ore ale dimineții, cei care au venit la mare în minivacanța de Rusalii și-au întins cearceaful pe nisip sau și-au închiriat un șezlong pentru a se bucura de o zi însorită la malul mării. Unii, mai curajoși au făcut și baie în mare. Printre obiectivele lor au fost și plimbările în aer liber, vizitele la muzee, delfinariul, dar și o plimbare la mall.

Ploi, vânt și vreme instabilă. Așa au fost primele zile din minivacanța de Rusalii, iar cei mai mulți s-au reorientat. Mall-ul și Delfinariul au fost două dintre opțiunile turiștilor, dar și a constănțenilor pe vreme rea. Luni, au fost chiar și 30 de grade Celsius, iar cei care au venit în minivacanța de Rusalii pe litoral au profitat de temperaturile ridicate și au mers la plajă.

Sâmbătă a fost un pic mai cu ploaie și azi la plajă. Mai stăm un pic și plecăm că mâine mergem la serviciu. Până ajungem, până ne mai odihnim si noi un pic”, spune un turist.

Turist: Ieri am stat acasă că a fost frig.

Reporter: Ce-ați făcut? V-ați plimbat?

Turist: Da, ne-am plimbat. Nu ne-am plictisit.

Ne bucurăm astăzi mai mult e plajă”, spune un alt turist.

Dacă sâmbătă și duminică din cauza vremii instabile, plajele erau goale, luni cu mic cu mare au venit să se relaxeze la soare și să se răcorească cu o baie în mare.

E ultima zi din minivacanța de Rusalii și este cea mai frumoasă. Lumea a profitat, cred că pe asta au așteptat-o de au și venit. Că ieri și alaltăieri nu prea a fost o vreme extraordinară, dar astăzi este superb. Cald, 30 de grade”, a declarat Răzvan Chițan, administrator plajă.

Mii de oameni care au venit la mare în minivacanța de Rusalii au lăsat astăzi litoralul în urmă. Marea si plaja le-a fost casă pentru trei zile, iar răsăriturile pe care le-au prins o să le hrănească amintirile până când vor reveni.

Turist: Acum din ce în ce mai bine.

Reporter: Ați venit la plajă să profitați de ziua frumoasă?

Turist: Exact, să sperăm.

Stau, mă relaxez la soare”, spune un turist.

Ne bucurăm de soare, de plajă, de orice”, spune un alt turist.

Ieri, puțin mai rău, dar azi, bine”, spune un alt turist.

La orele amiezii, holurile hotelurilor au început să se anime: rând pe rând, turiștii au predat camerele și cu greu și-au dus bagajele până la mașini. Unii au plecat imediat, alții au vrut să mai profite un pic de vremea frumoasă așa că au ales să ia drumul spre casă, abia după lăsarea serii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233