dobroge.tv

Live

Oferte atractive pentru turiștii care vor să-și petreacă minivacanța de Rusalii pe litoral

10 iunie 2022
Publicitate

Hotelierii de pe litoral au pregătit pachete atractive pentru turiștii care vor dori să vină să se bucure de soare și de apa mării în minivacanța de Rusalii. Ofertele sunt pentru toate gusturile și buzunarele, iar agenții de turism spun că oamenii încă sună să rezerve o cameră. Mai mult, aceștia estimează un număr și mai mare de turiști comparativ cu weekendul de 1 mai.

Hotelierii se pregătesc să-și întâmpine turiștii care vor avea parte de patru zile de distracție la malul mării în minivacanța de Rusalii. Cererea este mare, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele.

Camera pentru o persoană, simplă, începe de la 250 de lei, iar cea dublă la 350 de lei”, a declarat Răzvan Chițan, manager hotel.

Agenții de turism preconizează un număr mare de turiști pentru acest weekend, iar telefoanele încă sună pentru rezervări.

Există oferte pentru litoralul românesc, de asemenea, și cererea este una foarte mare pentru această perioadă. Prognozăm că numărul va fi destul de mare. Credem că peste nivelul care s-a înregistrat de 1 Mai”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

La unele hoteluri din stațiunea Mamaia locurile sunt limitate. Așa că cei care vor veni la mare fără rezervare cu greu vor mai găsi o cameră liberă.

Este aproape cel mai bun weekend din vară, de Rusalii. Dacă ne ajuta și puțin vremea.. Avem un grad de ocupare de 80%”, a mai declarat Răzvan Chițan, manager hotel.

Cei care au ajuns deja la malul mării spun că principala țintă pentru acest weekend este: distracția.

Am venit să ne distrăm”, spune un tânăr.

Tânără: Este prima oară când vin.

Reporter: Și cum crezi că o să fie weekendul ăsta?

Tânără: O să fie foarte mișto.

Reporter: Abia așteptai?

Tânără: Da, sincer.

Cei care vin să se distreze la mare de Rusalii o pot face chiar şi dacă vremea nu va ține cu ei. Cluburile, terasele şi restaurantele sunt aproape toate deschise. Ba mai mult, turiștii vor putea face o plimbare cu telegondola, pot pleca în excursii sau pot vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233