dobroge.tv

Live

S-a dat startul programului estival Trenurile Soarelui. Mii de turiști au ajuns astăzi la Constanța: „Este perfect, evităm o groază de ambuteiaje în trafic”

10 iunie 2022
Publicitate

Cu doar 30 de lei și în doar două ore, românii vor putea ajunge pe litoral. Cei care s-au îmbarcat la prima oră a dimineții din Gara de Nord pentru a veni la mare, au putut fi pe plajă înaintea prânzului. De astăzi, 40 de garnituri vor aduce din toată ţara turişti la mare şi în Delta Dunării. Trenurilor Soarelui au fost puse în funcție de vineri.

De astăzi au intrat în circulație Trenurile Soarelui. Cei care își doresc să ajungă la mare au la dispoziție 40 de trenuri care au legături directe din toată țara cu stațiunile de la Marea Neagră.

Toate regiunile ţării vor fi conectate în perioada verii cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate de pe litoralul românesc. Trenurile Soarelui au intrat de vineri în funcţiune. Așa că turiștii care vor să evite aglomerația din orașe sau autostrada pot veni la mare cu trenul. Primii turiști au ajuns deja la mare la orele prânzului.

Turist: Tren direct de la Brașov.

Reporter: Cum vi se pare că acum sunt trenurile acestea directe?

Turist: Foarte bune, am ajuns în vreo patru ore jumate.

Mai mult, cele patru trenuri de viteză, care circulă fără opriri intermediare între București Nord şi Constanța, ajung la destinație în doar două ore. Durata călătoriei cu celelalte garnituri InterRegio, pe ruta București – Constanța, este în medie de circa 2 ore și 20 minute.

Tren direct, este perfect, evităm o groază de ambuteiaje în trafic”, spune o turistă.

Care vin din țară la mare e bine pentru ei să nu se mai streseze cu bagaje, cu aglomerație pe drum”, spune o altă turistă.

30 de trenuri directe care pornesc din principalele orașe vor avea ca destinație sau plecare litoralul românesc, din care 18 garnituri vor merge până la Mangalia. De asemenea, alte 38 vor face legătura între capitală și litoral.

Tariful pentru o călătorie cu loc rezervat pe ruta București Nord – Constanța la clasa a 2-a, la tren Inter Regio este de aproape 60 de lei. Dacă veți alege să mergeți cu un tren Regio-Expres veți scoate mai puțin bani pentru un bilet. Acesta costă 33 de lei iar pentru o călătorie cu trenul Regio veți plăti 30 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233