dobroge.tv

Live

Momente emoționante în sala Jean Constantin din Constanța: elevii unei unități de învățământ private au avut serbarea de sfârșit de an

10 iunie 2022
Publicitate

Au fost momente emoționante în sala de teatru Jean Constantin. Pentru elevii unei unități de învățământ private din Constanța a sunat aseară ultimul clopoțel. Aceștia au sărbătorit încheierea unui nou an școlar printr-un spectacol. Copiii au pregătit mai multe surprize pentru părinți, dar și profesori. De la mic la mare, aceștia au recitat poezii, au cântat melodii și au dansat îmbrăcați în port popular mai multe stiluri tradiționale. De asemenea, de la eveniment nu au lipsit nici piesele de teatru.

Un nou școlar s-a încheiat pentru elevii constănțeni. Fiecare unitatea de învățământ a pregătit în această lună diferite activități de sfârșit de an. Unii au ales să țină festivitatea în curtea școlii sau a liceului, alții într-o sală de teatru. Este și cazul unei școli private din Constanța. Elevii împreună cu profesorii au organizat astfel o serbare în sala Jean Constantin din cadrul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret.

Ne-am adunat toate forțele, toată energia pe care am acumulat-o în ultimii doi ani de pandemie când nu am avut voie să facem niciun fel de spectacol, manifestări cultural-artistice și acum sper că această energie se vede și la cadrele didactice care i-au pregătit și la copiii noștri”, a declarat prof. Ruxanda Ianul, director școală privată.

Elevii claselor primare și gimnaziale, îndrumați de profesori au cântat și au dansat pe diferite stiluri. Fiecare moment a fost pregătit cu multă răbdare și atenție. Iar rezultatul a fost pe măsură.

De asemenea, de la serbare nu au lipsit nici piesele de teatru.

După fiecare moment artistic, elevii au fost răsplătiți cu ropote de aplauze. Emoționați părinții și bunicii care au stat în sală și au urmărit spectacolul i-au felicitat și încurajat.

Și pentru că vorbim despre un spectacol în toată regula de pe scenă nu puteau lipsi nici prezentatorii.

Mi se pare că este o oportunitate de a învăța cum este să stai pe o scenă și să vorbești pe o scenă și este în același timp o onoare să fi un prezentator pentru un eveniment de sfârșit de școală”, spune o elevă.

Sunt și eu foarte fericit și încântat pentru că nu am mai trecut printr-o experiență ca asta, să stau pe scenă. Inițial, când am intrat în sala asta mare, m-am emoționat. Dar, spre final m-am obișnuit cu atmosfera”, spune un elev.

La finalul evenimentului, toți elevii au cântat în cor imnul unității de învățământ private.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233