dobroge.tv

Live

Străzi ca în Evul Mediu, în oraşul Constanţa

21 august 2020
Publicitate

Străzi care nu au fost niciodată asfaltate. Se întâmplă în cartierul km 4-5, din municipiul Constanța. Drumurile de pământ și pietriș devin impracticabile după ce plouă, spre disperarea localnicilor. Deși de-a lungul zecilor de ani oamenii au strâns semnături și au făcut sesizări la primărie, nimeni nu a luat măsuri.

Praful, noroiul și băltoacele sunt parte din peisajul cotidian pentru locuitorii unor străzi din km 4-5. Aici nu s-a sfaltat niciodată. Accesul cu mașina este imposibil, iar atunci când plouă, oamenii au de înfruntat noroiul și bălțile, pentru a ieși din casă.

Oamenii au pus mână de la mână și pe cheltuiala lor, au turnat beton la intrarea în case.

Străzile sunt un pericol și pentru copiii care ies la joacă. Din cauza pietrișului și a drumului denivelat, cei mici se pot accidenta în orice moment.

Probleme sunt și cu canalizarea. Deși există în zonă guri de canal, la fiecare ploaie, oamenii se plâng că le intră apa în case.

Oamenii care locuiesc aici de-o viață speră ca măcar acum, la bătrânețe să simtă că trăiesc într-un oraș european de secol 21 cu drumuri asfaltate, pe care se poate circula. Până atunci, sunt nevoiți să găsească singuri metode pentru a-și face viața mai ușoară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233